Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biała zbroja

Barretta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Napisałam ten temat bo googlowałam i go nie znalazłam.

Powie mi ktoś jak zdobyć białą zbroje? Dużo osób ją ma i są zazwyczaj oficerami. 

Jak będzie potrzeba znajdę zdjęcie.

Opublikowano

Contribution Merchants offer items which can only be purchased using Abyss Points or AP. Some also require <Silver Medals>, <Gold Medals> or <Platinum Medals>. Contribution Merchants sell armor, weapons, accessories, Greater Stigmas, potions, scrolls, revival stones, godstones, and designs for siege weapons. Contribution Merchants sell most items Capitol Building in Pandaemonium, Protectors Hall in Sanctum. As well, some items can be purchased in Primum Landing and Teminon Landing in Reshanta.

Jeśli chodzi o Elyosów: Hol Obrońców w Sanctum (tą niby windą trzeba pojechać w górę, jeden z handlarzy to Jokasta, więc możesz sobie wpisać na czacie "/where Jokasta").

Handlarze są jeszcze w Reshancie, wyszukaj npc o nazwie Thea. Niestety nie wiem, jak to wygląda u Asmo.

(sama jeszcze tam nic nie kupowałam, ale wg. google to właśnie ci handlarze :P)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Sety do których linka podała LittleBlack to ekwipunek dla Oficerów, który kupuje się w Katalamie za AP (Punkty Otchłani) oraz Ceranium Medale (które otrzymujemy za siege w Katalamie i ogółem różne działania na end-game). Można je nosić w zależności od rangi. Każdy item wymaga konkretną rangę, np. jeden można założyć od 1-stara, a inny od 3-stara. Żeby założyć cały set z bronią potrzeba rangi min. 4-star officer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...