Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lolem

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z lolem...Wszystko jest okey póki nei wejdę do gry pokazuję sie cos takiego :

4f08a8260bbcfbfagen.png

i póki nie wyłącze lola przez ctrl alt delete to nic sie nie właczy, czyściłęm kompa za pomocą ccleaner i Microsoft Secruity Essentials i nadal nic -.- Pomożecie ?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

ctrl alt delete --> procesy i usuń wszystkie związane z lolem.
jeżeli nie zadziała to spróbuj zrestartować kompa a jak nie podziała to reinstall gry. 

w ostateczności format

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Cholera, usunąłem i od nowa zainstalowałem, jak chcę wejść by zainstalować całego lola tzn. w to jakby logby to pojawia sie logo lola i pisze ze program kernel czy cos takiego przestał działać, pomożecie? daje lajk

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

@SearsWesalDeath Napisz cały error, wtedy będę w stanie pomóc

@panieros2 Zanim odinstalowałem lola miałem taki problem, że jak wchodziłem do gry tzn. ładowało postacie to naglę mnie wywalało,  czarny obraz a potem wyskakiwał błąd, że program nie odpowiada, odinstalowałem lola i wgrałem na nowo i mam podobny problem ale taki, że nie moge włączyć patchera, pojawia się logo League Of Legends i wiadomość o tym, ze program Kernel przestał działać  i ni chu sie nie właczy :/

Opublikowano

A więc uruchamiasz menedżera zadań (ctrl+alt+del), przechodzisz do zakładki procesy i wyłączasz (po przez prawy przycisk myszy i zakończ proces) wszystko związane z League of Legends, Riot oraz aplikację rads_user_kernel.exe

Po upewnieniu się, iż wszystkie konieczne aplikacje zostały wyłączone klikasz prawym przyciskiem myszy na ikonę League of Legends i wybieramy opcję:uruchom jako administrator.

Jeżeli powyższa metoda nie pomogła, powinieneś przejrzeć zaporę sieciową oraz antywirusa i sprawdzić czy nie blokują one plików powiązanych z League of Legends.

Kolejnym posunięciem do rozwiązania problemu może być przywracanie systemu do wcześniejszego stanu (nie zalecam cofania o więcej niż 2 dni), opcja przywracania dostępna jest odpowiednio start>akcesoria>narzędzia systemowe>przywracanie systemu.

@ SearsWesalDeath Myślę że pomogłem ;)

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

A więc uruchamiasz menedżera zadań (ctrl+alt+del), przechodzisz do zakładki procesy i wyłączasz (po przez prawy przycisk myszy i zakończ proces) wszystko związane z League of Legends, Riot oraz aplikację rads_user_kernel.exe

Po upewnieniu się, iż wszystkie konieczne aplikacje zostały wyłączone klikasz prawym przyciskiem myszy na ikonę League of Legends i wybieramy opcję:uruchom jako administrator.

Jeżeli powyższa metoda nie pomogła, powinieneś przejrzeć zaporę sieciową oraz antywirusa i sprawdzić czy nie blokują one plików powiązanych z League of Legends.

Kolejnym posunięciem do rozwiązania problemu może być przywracanie systemu do wcześniejszego stanu (nie zalecam cofania o więcej niż 2 dni), opcja przywracania dostępna jest odpowiednio start>akcesoria>narzędzia systemowe>przywracanie systemu.

@ SearsWesalDeath Myślę że pomogłem ;)

@panieros2 niestety nie pomogłeś :D

Opublikowano

@SearsWesalDeath Nic z tego nie działa? To najwyrazniej format potrzebny.

Już nie potrzebny :) Zainstalowałem grę na nowo i cyka, tylko szkoda, że bana dostałem na dwa konta do jutra... a na jednym mam serie do golda a na drugim do diamentu, a jutro wieczorem wyjeżdżam na 2 tyg do Włoch i sobie nie pogram :_: A tak mi się chce..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...