Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w quescie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wariaty to już prawie 3 dzień z globalem w World of Warcraft na serwerze outland gdzie przewaga jest zdecydowanie alliantów(liczebność) natomiast hordę non stop można spotkać, jest problem mianowicie wbiłem ten 43 level palkiem ally retrubition niestety musze dojść do miejsca by móc kontynuować questy Quest nazywa się "The battle of Adronhal" muszę pojawić się w miejscu zwanym -Western Plague Lands- tyko jak tam dojść? oraz quest ze Stormwind quest nazywa się Heroe's Call East plaugeland w powierzchni East Plague land i zarówno w jaki sposób tam dojść? Porobiłem questy na kontynecie Hordy odkryłem dużo miejscowości no i dostąłem oto takie zadania pomoże ktoś? Szukałem w internecie i nic nei psize w jaki sposób tam dojsc... ORAZ Quest The Perendole Tiara też z Stormwind Pomóz ktoś! ;D 

Opublikowano (edytowane)

Zappelinami musisz sie pomeczyc :D pelno przesiadek ale dasz rade musisz isc do booty bay plynac do the ratchet potem so orgrimmar wejdz na zappelin do trifla glades :D albo wez po prostu w stv do grom gol base bo tam chyba jest bezposrednio do uc o ile Cie wczesniej guardy nie zajebia :D

Edytowane przez Deser12

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

Ogarnąłem ziomek z gildi mnie podrzucił ;d tylko nie wiem czy to dobrze robie bo znówu wykonuje questy w przedziale 35-40 ostatnio robiłem u Hordy 

Opublikowano

Ogarnąłem ziomek z gildi mnie podrzucił ;d tylko nie wiem czy to dobrze robie bo znówu wykonuje questy w przedziale 35-40 ostatnio robiłem u Hordy 

Jak kraina jest na niższy lvl niż Ty masz to może weź nowe questy z tablicy w sw? Na 43lvl to o ile dobrze pamiętam to chyba od 45lvl jest tanaris. Najlepiej to zrób się pod tanka i do 60lvl najlepiej się expi na instancjach, po 60 już trochę wolniej i musisz wtedy już normalnie robić q.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!