Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Launchera Non-Premium

DAWID_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zmuszony jestem pograć na non-premium, gdyż moje premium nie działa od miesiąca, black screen i wszystko, próbowałem wszystkiego, ale już mniejsza z tyym. Szukam launchera, który bedzie miał lub do ktorego bedzie mozna zainstalowac yog-boxa lub technic packa. Obecnie uzywam keinett launcher, lecz wgranie tam modow ogranicza sie do reis minimap i optifine. Z gory dzieki za podlinkowywanie modow/launcherow, beda plusy! 

Opublikowano

"używam keinett launcher, lecz wgranie tam modów ogranicza się do rei minimap i optifine" Chyba ci się keinett z minecraftem by zyczu pomylił. Przecież w keinett jest swobodny dostęp do plików gry więc możesz bardzo łatwo wgrywać mody. Jeżeli chcesz pograć na paczkach technicznych to poszukaj sobie zcrakowanego TechnicLaunchera albo FTB.

Opublikowano

Takiś mądry? Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to podaj mi yogboxa na keinett albo technic packa ;) Gdybyś czytał temat to wiedziałbyś że szukam właśnie scrackowanych paczek lub launcherów na które można je wgrać..

up

@1361622928-U485574.pngMincraftSami dzieki za cag-agenta ;) nie wiem skąd tego skana masz człowieku... wyjdź.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRevsPL nie mogę wgrać żadnych modów na crystala, jak odpalam launchera to po prostu nie ma tych paczek.

@panporadnik, teego zyczu wole nawet nie pobierac, a technic launcher jest chyba tylko premium (?)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRevsPL wszystko pięknie ładnie, mogę wgrać skina itd mam wersję na non premium, ale jak wybieram paczkę np. yogbox 1.6 i daję zatwierdź to chwilę "muli" i dalej piszę że paczka niezainstalowana. Coś pomożesz?

Opublikowano

próbowałeś inną?

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRevsPL wszystko pięknie ładnie, mogę wgrać skina itd mam wersję na non premium, ale jak wybieram paczkę np. yogbox 1.6 i daję zatwierdź to chwilę "muli" i dalej piszę że paczka niezainstalowana. Coś pomożesz?

Jeśli uruchamiasz paczkę pierwszy raz to normalne. Po drugim uruchomieniu (paczki) nie będzie już takiej potrzeby (no, chyba że wyjdzie update :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...