Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla-Jak zdobyć pancerz stalkera.

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy was też troszkę wkurzało że inni mają na początku lepsze pancerze niż te skórzane? jeżeli tak to w tym poradniku chciałbym wam zaprezentować jak można zdobyć na początku gry od razu pancerz stalkera, zapraszam do przeczytania :).

1.Pierwsze co musimy zrobić to pogadać z sidorowiczem a następny wybrać co chcemy, po tym powinna nam się uaktywnić misja "Pogadaj z Wilkiem" więc wychodzimy na zewnątrz i idziemy do Wilka po czym gadamy z nim.

2.Kiedy Wilk da nam już zlecenie plus wyposażenie cofamy się nieco od niego a następnie za nim stoi drabinka "na strych" można tak powiedzieć, więc wchodzimy na tą drabinkę, tylko że nie wchodzimy do środka.

3.Kiedy już tak stoimy między wyjściem a wejściem na strych, ostrożnie przechodzimy krawężnikiem w lewo tak żeby dostać się na dach owego domu.

4.Po wejściu powinniście mieć przed sobą drugi dom który jest oddzielony nieco od tego na którym stoimy, musicie teraz zrobić rozbieg a następnie biegnąć ((Najlepiej trzymając X)) i w ostatniej chwili skoczyć, powinno nie sprawiać wam to dużego trudno. 

5.Teraz już idziemy troszkę dalej najlepiej lewą stroną i powinna być dziura a w niej skrzynka, rozwalamy skrzynkę czym tam chcemy ((Polecam pistoletem początkowym gdyż będziemy mieli pewność że złapiemy przedmiot)) i powinno wam wyjść pancerz stalkera. 

Mam nadzieje że choć stary jest to "stary" ułatwiać to chodziarz w kilku procent pomoże wam :)

Jeżeli chodzi o poradnik, przeszukiwałem już kilka stron i nie znalazłem podobny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...