Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skywars - błędne działanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę zrobić mini-grę skywars ale w tej grze w chu... problemów sciągnołem mape z internetu ta mape wrzuciłem do FTP folder World i także wrzuciłem ten swiat: SkyWarsBaseWorld i SkyWarsArenaWorld, i gdy na ten mapie wszysko poustawiałem spawny pozycja itp to mnie tp gdzieś indziej bez skywars ( skywars nie ma dlatego ze wrzuciłem ten world to tych 2 folderów wczesniej był i tam mnie respiło teraz respi mnie na srodku i spadam za świat ) i nie wiem o co chodzi jest ktos w stanie mi pomóc czy to jakis bug tego pluginu :( ?. Nie wiem czy to mnie tp na domyślna mape skywars ? na 4 osoby ?. A i jak zrobić aby ktoś dołączył do areny poprzez tabliczkę ? i jak zrobić wiecej niż 1 arena

Za pomoc LIKE

Opublikowano

Nie jestem specem od pluginu sky wars, masz tu poradnik video : https://m.youtube.com/watch?v=-qAHd3A-Jgo . Liczę na like'a :)

Myślisz ze ja tego nie oglądame, oglądałem setki razy on ma inna mape mu działa mi nie przenosi mnie na default wyspe .. mam wszystko wgrane jak wpisuje /sw  join to wlasnie przenosi na tamta wyspe tego nie rozumiem

Opublikowano

Przywróć wszystko do takiego stanu, jakie było przy pobraniu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...