Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sac Reborn + dowolny skrypt na Adc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,chciałbym dowiedzieć się w jaki sposób ustawiać te dane skrypty żeby w grze poprawnie one działały. Chodzi mi o to czy ustawienia klawiszowe reborna mają pokrywać się z ustawieniami na skrypcie czy ma być inaczej ?

Opublikowano

a co ty chcesz żeby się pokrywało? w rebornie masz spacje która ciśnie ze skryptu pod reborna ew robi AA. reszta to last hit/lane clear/mixed mode.... spacja z/x/c.. co do klawiszy pod danym skryptem nie wiem harass czy inne pierdoły to sobie sam poustawiaj gdzie tam chcesz.

Opublikowano

ma być tak samo combo na spacji + orbwalking na spacji i tyle

t to lasthit u mnie, i x z c to laneclear/mixed mode

f1a327ea2f.png

Opublikowano

pewnie, będzie wykonywac same aa pod spacją ew last hity itd, ale na żadne comba nie licz bez pluginów... nie pojmuje w czym problem.

Opublikowano

A te skrypty dla ad trzeba wrzucić do folderu common czy normalnie w folderze script ?

To zależy. Jeśli skrypt to plugin pod Reborna to wtedy wrzucasz do common i bindy ustawiasz tylko w Rebornie. Jeśli jednak skrypt to Standalone z supportem Reborna to ładujesz go jako normalny skrypt i musisz ustawić klawisze na takie same jakie masz w Rebornie.

Opublikowano

pamiętaj też, że jak np ściągniesz jakąś pakę pluginów do reborna czy poprostu pluginy pod postacie... i właśnie trafisz coś ciekawego jako normalny oddzielny skrypt z supportem reborna, polecam usunąć albo przynajmniej przenieść z common plugin reborna do tej postaci bo burdel się robi. np plugin do ryza + rttc będą nachodziły na siebie i może być różnie... na kayle kiedyś grałem plugin reborna plus ava kayle i były problemy dość duże musiałem wybrać jedno ;) zostałem przy archaicznym pluginie do dawnego sac revamped bo lepiej m isie na nim grało choć to pewnie kwestia przyzwyczajenia. podobnie miałem z pluginem eve do sac i skryptem od QQQ do evelinki. sac'owy odpalał ulta w combie odrazu nie ważne ile było celi spacja = ult, nie szło wyłączyć. na vipie lepszy okazał się od QQQ gdzie ustawiałem już przy ilu champach ma odpalać ulta min 3. grając na 2 odpalało mi go przy każdej akcji ;) wywaliłem plugin z common, zostałem na skrypcie od QQQ. także też miej to na uwadze bo czasami na rankedzie musiałem szybko w trakcie meczu wywalić plugin z common i 2x f9...

Opublikowano

sprawdź w pluginie klawisze czy coś nie nachodzi na siebie np harras na x i last hity na x... może plugin outdate... nie wiem ja korzystałem do reborna głównie z proseries (paid/crack) ew poszukaj innego pluginu... w podwieszonym temacie coś powinieneś znaleźć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...