Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was pytanie.

Otóż do takiej jednej gry potrzebowałem zainstalować obojętnie jaki program VPN by się połączyć.

Ona działa tak, że jak wyłączę VPN to od razu loga mnie z gry.

Szukałem dużo vpn by było darmowe lecz każde jest później płate, np. teraz mam " VPN One Click " i właśnie się zastanawiam czy za korzystanie tego nie przyjdzie mi później coś płacić ?

Bo teraz jest darmowe, i wolę się upewnić czy np. za miech przyjdzie mi przedłużenie działa i zapłaty i czy wtedy będę mógł odinstalować ten program ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Cześć.

Mam do was pytanie.

Otóż do takiej jednej gry potrzebowałem zainstalować obojętnie jaki program VPN by się połączyć.

Ona działa tak, że jak wyłączę VPN to od razu loga mnie z gry.

Szukałem dużo vpn by było darmowe lecz każde jest później płate, np. teraz mam " VPN One Click " i właśnie się zastanawiam czy za korzystanie tego nie przyjdzie mi później coś płacić ?

Bo teraz jest darmowe, i wolę się upewnić czy np. za miech przyjdzie mi przedłużenie działa i zapłaty i czy wtedy będę mógł odinstalować ten program ?

znajda cie po ip i fakture przysla

Opublikowano

Nie może być "później płatne", a przynajmniej ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem, na kartke to można sobie co najwyżej kupić warzywa w warzywniaku. W internecie za wszystko się płaci z góry.

Opublikowano

Gdy wersja próbna dobiegnie końca, prawdopodobnie zostaniesz poproszony o podanie klucza aktywacyjnego, żeby móc dalej korzystać z programu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...