Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zapłacić w LoL'u za RP za pomocą Przelewy24? Problem : /

pinkfluffypony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otórz chciałam zakupić RP, a jako, że nie mogłam chwilowo skorzystać z normalnego przelewu chciałam zapłacić z "przelewy24". Wpłaciłam pieniądze na jedno z kont. I już chyba wpłynęły pieniądze. Teraz pisze "

Numer transakcji: p24-***-*** Kwota: ***.** PLN Data przyjęcia: 2014-07-17 16:10 Data potwierdzenia: 2014-07-18 08:40 Aktualny status: Kwota z transakcji została przekazana do sprzedawcy. Sprzedawca: Cooperatieve Vereniging Smart2Pay Global Services U.A.

Jak mam to rozumieć? Już kiedyś korzystałam z tego. I miałam jakiś tam kod. Wchodziłam wtedy do sklepu w lolu i kupowałam RP za pomocą przedpłaty. A teraz wygląda jakby była już na coś wykorzystana ta kwota? Albo nie rozumiem po prostu kiedy będę mogła ją wykorzystać? : /

Z góry dzięki :)

P.S. Nie wiem czy dobry dział, jak nie to przepraszam, ale starałam się znaleźć coś w związku z tym i nie znalazłam.

Opublikowano

A kiedy wykonałeś ten przelew? Kod zwrotny (coś jak przy kupowaniu przez psc) możesz dostać dopiero po dotarciu pieniążków na konto riotu.

A takimi przelewami czasami chwilkę idzie. Poczekaj jakiś czas, do 13-14. Jak nic nie ruszy, to napisz do supp'a. 

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...