Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólna pomoc: jak ulepszać itemy, zarobek, gdzie expić, prefesje.

SamineX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc zacząłem sobie grac w AION mam narazie chyba 14 poziom, ale tu juz mam problemy, ponieważ każdy potwór jest silny a ja mam słaby ekwipunek.

1.Jak ulepszać lub kupić ten ekwipunek ?

2. Jak zarabiać na tym niskim lvl ?

3. Gdzie expić lub wykonywac misje żeby mnie potwory nie jadły ?

4. Czy moge mieć wszystkie umiejętność (kowal, alchemia its. )?; Czy tylko jedną ?

Jeśli jedną to co jest najlepsze dla łucznika ? Ale chyba wiem, że experta można mieć tylko jednego :P

Ta gra mi się bardzo spodobała, ale jak każda rozbudowana gra jest na początku cięzka. Możecie dać jkieś poradniki też na youtube, bo ja nie moge znaleźć lub są krótkie i za bardzo mi nie pomagają. Jeszcze bym chciał szybko wbić ten 20 poziom żeby zapoznać się co do tego systemu domów :P

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Ech, ludziom oczywiście nie chce się przeglądać forum, bo lepiej założyć nowy temat -.-

1. Jeśli to Twoja pierwsza postać to do 60 lvl kupujesz ekwipunek za monety http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Coin+Guide

Build jaki Ci polecam do expa to kamyki z kryt, troche hp

Można jeszcze plusować ekwipunek, ale na tym lvl to tylko broń plusuj. Kamyki można dostać z przerabiania niepotrzebnych części ekwpunku. 

Poza tym łuk możesz łączyć z innym łukiem. Od tego łączenia broni (tylko dwuręczne) masz npc w Sanctum/Pandemonium

2. Na tym lvl dużo nie zarobisz, bij szybko lvl a potem możesz "farmić" monety. Złote monety szybko schodzą, ale musisz mieć gdzieś ok 39 lvl

3. Ranger nie ma dużej obrony, dlatego "kituje" :D

http://www.youtube.com/watch?v=_KteNIPOO1w ja nie umiem aż tak jak tu, ale ogólnie nie miałam problemów, żeby wysolować elitki i głównie brakowało mi many a nie hp

Warto też wziąć sleep arrow, żeby uśpić jeśli rzucają się na Ciebie dwa potwory

A jak nie umiesz, to zmień postać, albo zaprzyjaźnij się z klerem/chanterem/bardem

4. Na mastera tylko jedna profesja. Ale np alchemii nie opłaca się robić na mastera, wystarczy expert na większość rzeczy, które ludzie kupują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...