Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie regulaminu (kazdy admin mnie olewa ;( )

homerek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie co do Regulaminu, bo jest on chyba źle napisany albo źle postrzegany, sam nie wiem.

Otóż miałem swoje konto: homerek18, reszta kont co kiedyś miałem to miałem zbanowanych permanentnie.

I tutaj pojawia sie pytanie, czy jeżeli dostane perma na konto, to już nie moge kolejnego założyć? No tak to wygląda idąc tokiem regulaminu a dokładnie

§3 Rejestracja
1. Każdy Użytkownik ma prawo do utworzenia jednego Konta Użytkownika.

Czyli jak się już otrzyma bana, nie można się odwołać bo to będzie multi.

No ja przynajmniej za takie coś dostałem blokade, miałem jedno konto nie zbanowane z którego używałem, reszta permanentna. Oczywiscie konto założone po banach.

Nie wiem, moze ja jestem jakiś nieinteligentny, albo co, no ale wydaje mi się, że to jakiś żart lub niedopatrzenie c:

Link do mojej blokady.

http://www.mpcforum.pl/topic/1248360-perm-homerek18/  :c

Opublikowano

Możesz sie odwołać, ale specjalnie zrobionym do tego kontem. Nie możesz na nim pisać statusów ani lajkować bo to już bedzie multi.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Możesz sie odwołać, ale specjalnie zrobionym do tego kontem. Nie możesz na nim pisać statusów ani lajkować bo to już bedzie multi.

Wiem, rozumiem.

Ale zobacz, miałem jedno konto, homerek18 i dostałem na nim perma za multi, którego nie miałem bo wszystkie konta były zablokowane, wiec gdzie tu jaka kolwiek logika

Opublikowano

było, ale było permanentnie zbanowane c:

To nie zmienia faktu że jeden użytkownik ma prawo do utworzenia JEDNEGO konta, nie dwóch.

Tyle w temacie.

Opublikowano

To nie zmienia faktu że jeden użytkownik ma prawo do utworzenia JEDNEGO konta, nie dwóch.

Tyle w temacie.

No to czyli jeżeli nie mam żadnego konta bo wszystkie mają perma to nie moge już założyć żadnego innego?

Opublikowano

No to czyli jeżeli nie mam żadnego konta bo wszystkie mają perma to nie moge już założyć żadnego innego?

A myślisz że czemu dordo jest cały czas banowany?

Wybacz, chyba źle mnie zrozumiałeś.

Ty masz prawo do jednego konta, po czym administracja decyduje czy pozwoli Ci na więcej kont czy nie.

Jasno w regulaminie pisze że zawsze będziesz miał możliwość stworzenia jednego konta, nikt Ci tego nie zabroni.

Opublikowano

Zawsze możesz poprosić o usunięcie pozostałych kont, a pogaduszki nie służą do interpretacji regulaminu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...