Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błądprzy logowaniu do putty vps.exone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie problem wgrałem wczoraj pliki serwerowe i liby i potem wziełem komende na zamkniecie shoutdown now i jak próbowałem się ponownie zalogować do putty wyskoczyło mi take coś o to ss  

http://i.imgur.com/wRj9F3P.png

chciałem się dowiedzieć jak to naprawić a dodam ż mam vps z firimy exone.pl proszę o pomoc

Opublikowano

Wrzuciles liby w inna lokalizację niz trzeba bylo. Spróbuj reboota przez panel admina (choc wątpię zeby to co pomoglo). Prawdopodobnie reinstall systemu będziesz musial zrobić.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Wrzuciles liby w inna lokalizację niz trzeba bylo. Spróbuj reboota przez panel admina (choc wątpię zeby to co pomoglo). Prawdopodobnie reinstall systemu będziesz musial zrobić.

No właśnie zrobiłem  reboota i reinstal na inny freebsd i dalej nic nie działa :( ma ktoś inny pomysł ??

Opublikowano

jeśli zrobiłeś reinstal systemu na inna wersje i dalej nie działa oraz robiłeś reboota przez panel a także wyłączyłeś i właczyłeś vpsa  to prawdopodobnie padł vps napisz do supportu niech ci go naprawią

Ps wpisałem u siebie w putty adres vpsa na podanym przez cb ss i  da się na niego zalogować bo się pokazała konsola logowania czyli działa ten vps to jednak u cb coś z netem nie tak jest xD

Opublikowano

jeśli zrobiłeś reinstal systemu na inna wersje i dalej nie działa oraz robiłeś reboota przez panel a także wyłączyłeś i właczyłeś vpsa  to prawdopodobnie padł vps napisz do supportu niech ci go naprawią

Ps wpisałem u siebie w putty adres vpsa na podanym przez cb ss i  da się na niego zalogować bo się pokazała konsola logowania czyli działa ten vps to jednak u cb coś z netem nie tak jest xD

jak wina neta jak dobrze mi chodzi ma ktoś inne pomysły??

Opublikowano

pobierz od nowa putty  łączysz się  przez port 22?   i spróbuj sie zalogowac do ftp przez np filezile jeśli połączy to wina putty 

Opublikowano

pobierz od nowa putty  łączysz się  przez port 22?   i spróbuj sie zalogowac do ftp przez np filezile jeśli połączy to wina putty 

Wina serwera vps bo putty ogarnąłem inne i nie działa i ftp tez więc murze chyba do exone napisac

Opublikowano

Witam mam takie problem wgrałem wczoraj pliki serwerowe i liby i potem wziełem komende na zamkniecie shoutdown now i jak próbowałem się ponownie zalogować do putty wyskoczyło mi take coś o to ss  

http://i.imgur.com/wRj9F3P.png

chciałem się dowiedzieć jak to naprawić a dodam ż mam vps z firimy exone.pl proszę o pomoc

Spieprzyłeś coś system, chyba że u nich coś siadło, co wątpie skoro stało się to po twoich wprowadzonych zmianach.

Polecam jeśli masz tam panel przeinstalowac system i wgrać wszystko od nowa.

sygna.jpg

Opublikowano

Czy aby na pewno wpisałeś komende shutdown -r now ? Mi tu wygląda na etc restart bo widać że dedyk jest wyłączony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...