Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Co nowego w War Rock

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dawno nie grałem w WarRock'a gdyż mi się znudził itp zrobiłem sobie przerwę dość sporą i wiem że dużo macie takich tematów tutaj ale nie "wkurwiajcie się" i czy możecie mi odpowiedzieć na kilka pytań  ((Widziałem już ten temat z aktualizacją 16.07 jak by co)) 

-Czy gra dalej opiera się na "Pay2Win" i na "ItemShopie" i Nexonach ?

-Naprawili część bugów ?

-Odwieczna walka z cheaterami jak z nimi aktualnie jest ? dużo/mało ?

-Jakieś nowe tryby AI dodane? 

Na razie to tyle. 

Opublikowano

Ja wiem czy teraz jest Pay2Win ;D ? Możliwe, ale ja to olewam. Jest dużo mnie cheaterów, jest parę mapek AI. Do tego wyszła polska wersja WarRocka.

Opublikowano

login kiedy będzie siorosix :D ?

to nie tyczy sie tematu a co do tematu to :

Nowe Ai To Pow CAMP i escape

Cheaterzy no nadal są ;/ ale co tu zrobic

Tak naprawili bugi

no tak sobie teraz z tym pay2win

a noi dodali postac z Wloch Erik nowa mapa VENEZIA itki Polski jezyk w grze i wloski ;D no i inne

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

dodali pare rzeczy zalezy od kiedy nie grałeś

-na Ai jest escape mode i time attack z ych nowych

- bugi są naprawione nrawie ich nie ma, tu też kwestia o jakiego radzaje bugi Ci chodzi

- cheaterow jest coraz mniej, teraz to głównie same niskie lvl, bo co środę cheatrzy są banowani automatychnie ( około 250-300 osób co tyydzień :) )

- Pay2Win hmm... teraz można kupić premium za kupoiny które siędostaje za 30 min grania. za 15 kuponów można kupić premium 1-3dni i nakupować broni, mp7a1 jest na 1 lvl,scorpy 

-jest wiele eventów tak to wygląda miej więcej, jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...