Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Better Dungeons-1.5.1

atqsob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanie, co może być problem , lub co może nie współgrać .

Mianowicie , kiedy dodaje mod -Better Dungeons - crashuje mi minecrafta, gram jakieś 10-20 sekund i wywala , czasami nawet nie wchodzę do świata ;).

Kiedy usunę moda , wszystko jest okej i działa .

Oczywiście mam zainstalowane również inne mody , coś jak Rei'Minimap , CraftGuide, Backpack , OptiFine ,Forge, MAtmos,Mo'Creatures , MobSpawner - wiadomo potrzebne do gry - według mnie .

I teraz pytanie czy może być tak że mam złą wersję OptiFine'a lub Forge'a , no niemam pojęcia , jak mieliście taki problem , prosze o pomoc . :)

I drugie pytanko , jak dodaje moda Damage Indicators , Znikają mi ikony w grze , np. znika mi miecz ale mogę go wyciągnąć i bić tylko że jest niewidzialny, tak samo jak otworze Craft Guide - Mam wszystko tylko nie widzę z czego się robi dany item , dopiero jak najade na to to widać nazwę , oczywiście jak usówam Damage Indicators to wszystko jest okej. :) 

Czekam na odpowiedzi , pomoc , dzięki z góry ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...