Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

widzenie itemkow kamermod

patol965

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam klienta gry oraz metin2mod sf 2012, i chce abym widzial itemki przez moda poniewaz dropia nowe rzeczy z metkow a ja chce bota ustawic. Probowalem juz roznych sposobow, wrzucac moda do klienta oraz do zwyklego metka, po czym rozpakowywalem locale_pl, nastepnie wrzucalem item_proto oraz item_list do moda, nastepnie zgrywalem pliki icon, item lecz to nic nie daje, nadal nie widze itemkow, nie wiem jakim cudem, przeciez kamer nie ma swojego packa wiec jak go instaluje do klienta to chyba powinienem widziec te rzeczy, no ale nie wiem. Jak mozecie poradzcie mi cos ;D przelecialem juz chyba wszystkie poradniki na necie, ale wszystkie byly do metin2modsf2011 lecz nie dzialaly. Dzieki z gory za odpowiedz

Opublikowano

nic to nie daje, zrobilem z poradnik wrzucilem wszystkie pliki z folderu pack do patchowanego metka pl i kamera razem z nim, pliki z rozpakowanego locale wrzucam do mod/locale/folder , i gdy wchodze do gry gre mi wyruca i na tym sie konczy;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...