Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu mówię że nie wiem czy to dobry dział, więc jak coś to proszę wybaczyć mój błąd. Ale do rzeczy. Otóż od jakiegoś czasu (2-4 tygodnie) internet się tak spieprzył że w dzień w ogóle nie da się grać w gry przez internet bo ping skacze jak szalony (raz jest spokojnie przez pół godziny stabilne 40-70 pingu a raz co minutę skaczę od 200 do 999 pingu, a jedynie da się grać w nocy bez żadnych problemów (Oczywiście jeszcze w Czerwcu dało się spokojnie grać). Komputer przeskanowałem programem Malwarebytes Anti-Malware, znalazło jakieś 3 pliki jakieś podejrzane no to dałem je do kwarantanny z tego co pamiętam. Napisałem dostawcy że coś się z internetem dzieje ale niby router jest w porządku a u niego wszystko też dobrze. Myślałem nad formatem ale to chyba już przesada z mojej strony. Może tutaj coś Wy mi doradzicie o co może chodzić? Na koniec powiem że niestety nie znam się na internetach, więc raczej nie powiem ile mb/s i tak dalej. Jedynie powiem że internet to jakiś w mojej okolicy. Też pewnie mi powiecie bym dał link z speedtest'a ale tego trochę nie rozumiem. Klikam w jakiś tam hosting ale ping normalny mi się pokazuje (30-50 ms).

Opublikowano

Grając w gry na jakich serwerach grasz tzn. gdzie się one znajdują.

A speedtesta zrób jak na zdjęciu :

http://prntscr.com/43tm4k Klikasz begin test i nic więcej robić nie musisz.

Ping na speedteście masz normalny ponieważ test jest przeprowadzany na najbliższym i najszybszym serwerze w twojej okolicy.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...