Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teleportacja - Co o tym sądzisz ?

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teleportacja to chyba największa bajka naszych czasów, zbyt fantastyczne, żeby mogło być prawdziwe, w ufo wierzę, natomiast takie cudawianki jak to, które napędza TV nie :)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Teoretycznie teleportacja jest możliwa (lecz w chooy skomplikowana i praktycznie nie do wykonania) lecz też trzeba zauważyć że wykonując teleportacje urządzenie by rozłożyło nas na pojedyncze atomy, a później odbudowała w innym miejscu pamiętając ich ułożenie, więc praktycznie teleportując giniesz a twoje ciało po teleportacji to kopia tego które kiedyś istniało :D

A co do tego filmu to wystarczyło że zobaczyłem prezenterkę i starego kolesia i już wiedziałem że będzie Ksiądz NatanekxUfo

Opublikowano

Pytam się was tylko o zdanie ;)

@JaJestemKuba nominowany do nagrody Twórca najbardziej idiotycznych tematów

@t

teleportacja nie istniała i nie będzie istnieć - to sądzę.

A Pan Lexus nominowany do nagrody Twórcy najbardziej debilnej odpowiedzi na mpc forum

Opublikowano

Teleportacja może i kiedyś będzie istniała,

ale podróże w przeszłość w czasie, nigdy - tego jestem pewien.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Gimby do książek, w przyszłym roku test. Jak ma się 13lat, to nie dziwota, że nie widziało się tego filmiku

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ten film to jakieś oszustwo moim zdaniem. Teleportacja jednak będzie mozliwa za kilka lub kilkanaście lat. Już teraz naukowcy potrafią rozbić niektóre atomy. A to oznacza, że będzie można je rozbić '' przeteleportowac''(załóżmy przez rury xD) i złożyć atomy. Nie mowie o człowieku, ale jakieś zabawki itp.

Opublikowano

Ja sie ostatnio teleportowałem jak wracałem z popijawy u kumpla. Byłem u niego i nagle znalazłem się w domu

Opublikowano

@JaJestemKuba nominowany do nagrody Twórca najbardziej idiotycznych tematów

@t

teleportacja nie istniała i nie będzie istnieć - to sądzę.

Chyba "Ludzie głupsi niż krzesło".

Opublikowano

Gimby do książek, w przyszłym roku test. Jak ma się 13lat, to nie dziwota, że nie widziało się tego filmiku

Rozczaruję cię :D skończyłem gimbazę :P. A z tego co ogladałem  na discovery i national geographic to teleportacja jest teorotycznie mozliwa  bo naukowcom udało się już przesłac atomy swiatła. 

Opublikowano

Rozczaruję cię :D skończyłem gimbazę :P. A z tego co ogladałem  na discovery i national geographic to teleportacja jest teorotycznie mozliwa  bo naukowcom udało się już przesłac atomy swiatła. 

w 99.99% , aby to bylo mozliwe potrzebne jest 100% naukowcy maja problem z osiagnieciem tego 0,01% wiecej , poniewaz przeczy to wszelkim zasadom.

Opublikowano

"znikła i nie wiedziała co się z nią działo" - może ten dziadek był pedofilem i dał dziecku jakieś wesołe cukierki.

Nie wierze w zadne teleporty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...