Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kha

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to już nie ta sama postać. Odradzam dla tych, co lubią grać zabójcami, Kha teraz ma bardzo mały dmg i nadaje się bardziej do jungli.

Opublikowano

Grałem nim po nerfie i nie jest jakiś op. Nie mogłem przeciwnego adc zabić, który miał 0/6 bo Q prawie dmg nie robi.

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

Kha zix jest dalej potężnym championem, wystarczy ogarniać.. Skill do grania sam nie przyjdzie, i to wcale nie jest tak że nerf=nie można już grać bo słaby. Sam nim potrafie mecze carrnąć ale są także lepsze picki np. Lee sin czy Vi

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

No rzeczywiście znerfili w c**j. To jednak nie oznacza, że już jest niegrywalny. Przed nerfem siedziałem nim w platynce 1 na starym koncie i ogarniałem, ale kiedy był w enemy to ciężko było go zajebać jeśli nie picknąłem też Kha Zixa. Teraz bo buffie (chociaż małym) jeśli umiesz nim grać, to sobie poradzisz. Trzeba przede wszystkim szybko nakurwiać farme by zrobić dmg z itemów i nauczyć się odizolowywać enemy do zajebania z Q, wtedy w last ma 1000 dmg + na odizolowanych, właśnie to sprawdziłem.

Gier już nie uratuje solo i nie nadaje się na mida. Jednak w jungli jest zajebisty. Do rankedów nie wiem jak się nada kiedy trafi sie c**jowy team....

Raczej słabo :P

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Jak tak bardzo chcecie hejtować mojego robaczka to pierw go zmainujcie, super jungla i jeszcze lepszy laning ciężko wygrać na niego ;_;

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...