Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paysafecard - pytanie

misiu13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie PayPal??? Paysafecard to  takie pieniążki co sobie za nie kupujesz np RP w lolu :D

ciul wi xD wiem ze mam tam konto (link wyżej) I chce je usunac,,, :(

Opublikowano

ciul wi xD wiem ze mam tam konto (link wyżej) I chce je usunac,,, :(

a w czym Ci to przeszkadza??/ za co niby mają ci brać kase? coś żeś nawciskał to teraz masz ;)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

a w czym Ci to przeszkadza??/ za co niby mają ci brać kase? coś żeś nawciskał to teraz masz ;)

"Opłata za brak aktywności: paysafecard pobiera opłatę za brak aktywności w wysokości 7 PLN miesięcznie, jeżeli użytkownik nie korzystał ze swojego konta my paysafecard w celu dokonywania płatności przez okres 12 miesięcy. Opłata ta jest pobierana po upływie terminu 12 miesięcy każdego pierwszego dnia miesiąca z konta my paysafecard klienta."

Bynajmniej 7 zł za miesiaac to malo ale wole jednak aby to usunac xD 

Opublikowano

Ale to ci pobiera kasę wtedy jak jakąś masz i jej nie używasz.

Jak doładujesz konto 10 zł i to będzie leżało przez miesiąc, to ci zabiorą 7 zł i zostanie 3.

Ale jak wydasz tą dyszkę, to ci nic nie zabiorą.

To jest po prostu prowizja za przechowywanie środków.

Nie musisz usuwać konta, po prostu go nie doładowywuj, gdy nie masz zamiaru wydawać kasy.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...