Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SF-GAME Private Serwer /NEW/ 2014 ... #ZAPOWIEDZ#

Boles0012309

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Z tej strony GrajowcyPL® [boles..] a oto zapowiedz nowego serwera sfgame ! Zapraszam !!

A wiec zaczynajmy ..

Serwer bendzie stal na platnym hostingu lub vps co przyciognie graczy .. Typ serwera czyli tak jak wiecie 40-50 lev na 24h ... Wszysto zbalansowane .. Dzialajoce kupony i reszta zeczy u grzybiarza oraz sklep z dodatkami .. Moze ale nie jestem pewny czy sklep za sms na grzybki oraz zloto ... Arena 100% honor+kasa .. Lochy ... Potki ... Misje ogarniete oraz exp .. Warta ... Ogarniete ceny u sprzedawców .. Anty bot !! .. Bany na ip oraz maksymalne ilosci kont .. I poprawiona masa bugow i innych pierdul .. Sporo grzybkow na start .. I wiele wiele wiecej !! Ilosc graczy ograniczona !!

Za pomoc i sponsoring : Co tam - dzieks ;)

Prezentacja prawie ogarnieta :D

Pozdro !

<><><><><><><>​<><><><><><><>​<><><><><><><>​<><><><><><><

Opublikowano

a wiec moze byc ciekawe a kiedy on powstanie data?

I całkiem niezle sie zapowiada chociarz nie beda grali na botach a wiedz zobaczymy :D

Opublikowano

Przed chwila cos z anty botem sie zepsulo ..kurw. Ale sprubuje naprawic bo jak nie to zostanie tylko opcja banowania na ip ..

ja znam prosty i łatwy patent na anty bota , jak chcesz pisz , może się dogadamy ..

3621780428.png

Opublikowano

Hosting juz jest oczywiscie vps :) start niedziela a poniedzialek teraz trwajo beta testy sprawdzamy i ogarniamy pozdro :)

Ekipa:

- co tam

- boles

- tajny pomocnik ;)

Opublikowano

Kolejna sprawa do was gracze :) 

Czy wolicie ze jak bendą ci co czitują awke na " - " ( bot ) czy mają dostać bana odrazu automatycznie, czy zeby im ten bot niedziałał bo sie zastanawiam ile osób by czitowało :D

Opublikowano

Radzę regulamin przeczytać. Co do tego twojego "serwera" Zrób według swoich uznań, bo nie kazdemu graczowi będzie pasowało, choć i tak server długo nie postoi.

Opublikowano

Okej, ja na twoim miejscu zmienił bym zdanie i dał sobie spokój . Powody są jasne:
- Nie umiesz założyć normalnie servera,
- Nie znasz ortografi,
- 0 pojęcia na temat stawiania servera, używania php, edycja itp itd.

Opublikowano

Okej, ja na twoim miejscu zmienił bym zdanie i dał sobie spokój . Powody są jasne:

- Nie umiesz założyć normalnie servera,

- Nie znasz ortografi,

- 0 pojęcia na temat stawiania servera, używania php, edycja itp itd.

Jesteś w błędzie , hosting jest po prostu zje***y .

3621780428.png

Opublikowano

No wlasnie.. Niechwal dnia przed zachodem slonca :) to ze Pisze z bledami to nie moja wina tylko klawy -_-

Jezeli ci sie cos niepodoba to niemusisz to wbijac ;)

A jak jestes lepszy zrob swoj serwer :) i zobaczymy czy cos umiesz

Opublikowano

Zrub? Jakbyś nie mógł wstawić normalnego "o" jak nie możesz zrobić "ó". 

Pierw zajmij się szkołą, nie serverem. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Wiesz tak tak dzisiaj jakos 20-21 w tych godzinach  :D postawie nowy temat ten do zamkniecia ! :) pozdro i taki mały bon.. troche mało grzybów bendzie na serwie wiec macie kupon na 250 grzybów dla 20 pierwszych osób ! 

KUPON: 800302 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...