Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyrzucaniem

Danielb272

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć dziś mam problem z wyrzucaniem w bfp4f po dołączeniu na serwer gram ok 5 minut i wyrzuca mnie do (nie wiem jak to powiedzieć) do koszar nie wiem co z tym zrobić proszę o pomoc 

Opublikowano

Grałeś na hackach, przeprowadzałeś statspadding, miałeś kiedykolwiek na kompie hacka do bfp4f?

nic z tych rzeczy a po drugie wczoraj to ściągnołem po 3 miesiącach i  wymieniali mi dysk twardy na pewno nic z tego

Opublikowano

Usuń grę, jej folder z Moich Dokumentów, i zainstaluj od nowa. A i usuń jeszcze wtyczkę BFP4F z przeglądarki.

usuwałem i ściągnołem od nowa ale nie wiem czy usunołem z moich dokumentów spróbuje ściągnąć jeszcze raz. 

Opublikowano

Usuń grę, jej folder z Moich Dokumentów, i zainstaluj od nowa. A i usuń jeszcze wtyczkę BFP4F z przeglądarki.

po usunięciu wszystkiego ściągnołem od nowa teraz jak przełączam na drugiego żołnierza jakim jest snajper nadal mam EQ z szturmowca nie wiem co robić 

Opublikowano

po kilku próbach nadal mnie wyrzuca 

Opublikowano

Masz 2 postacie? Powiedzmy, że włączasz grę i masz snajpera. Przełączasz na szturmowca i masz nadal eq snajpera. Wtedy wchodzisz znowu na snajpera i jeżeli on ma swoje, snajperskie EQ, to wchodzisz na szturmowca i powinien mieć szturmowe EQ.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

up nie zawsze jest tak. A czy punkpuster wywala jakieś komendy ? Pojawiają się w tym miejscu co czat, może po prostu maszyna ci nie może pociągnąć gry?

b6b78815.png

Opublikowano

up nie zawsze jest tak. A czy punkpuster wywala jakieś komendy ? Pojawiają się w tym miejscu co czat, może po prostu maszyna ci nie może pociągnąć gry?

Być może wymieniali mi dysk twardy 

Masz 2 postacie? Powiedzmy, że włączasz grę i masz snajpera. Przełączasz na szturmowca i masz nadal eq snajpera. Wtedy wchodzisz znowu na snajpera i jeżeli on ma swoje, snajperskie EQ, to wchodzisz na szturmowca i powinien mieć szturmowe EQ.

wchodzę ze szturmowca na snajpera mam P90 wchodzę spowrotem na snajpera i mam p90 potem znów snajper p90 nie ogarniam  

może to przez ping bo mam straszne lagi i zacina potem wywala 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...