Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jakimi toperami. Ale warto mainować, jak każdą pozycję. Przykładowo Nasusem wycarrujesz bez mniejszego problemu. To samo z wszelakimi splitpusherami.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Czy warto? Graj czym lubisz , czasami lubie kernąć riven bądź nasusem , zdarzają się czasem inne champy jak Ryze , Jax , Jayce , Irelka, 

Ale to zaleznie od ochoty :P

Opublikowano

Mainuję topa i biorę całkiem nietypowe picki na niego, typu Vi, którą ludzie tylko junglują, jak i również inne picki, warto grać na topie, łatwa linia, postacie które się na nią nadają bez większego problemu potrafią pociągnąć grę dalej :)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Trudno carruję się z topa ponieważ nie masz dostępu do innych linii i nie możesz roamować. Jeżeli ogarniasz no to mainuj, rozwal enemy topa i wycarruj mid game. 

Ja bym polecał zmainować jungle lub mida .

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Top, jungla, mid  - wg mnie tymi "liniami" możesz wycarrować grę.

Top - tank z dmg

Jungla - tank z dmg

Mid - świetny dmg

Zależy jeszcze jaką postać wybierzesz. Ale np. taka Riven, Irelia, Darius na topie. W Jungli Lee Sin, Jax, Hecarim, Shaco. Mid, wydaje mi się, że LB, Zyra, Orianna, Lux, Ahri, Zed.

Midderem jest tyle źle, że ogólnie jest papierowy, przynajmniej takie jest moje zdanie.

W każdym razie warto jest mainować top'a :) 

Opublikowano

Warto ,ale żeby wycarrować musisz spełniać 2 warunki :

- musisz nie tyle że wygrać topa , ale przeciwnika po prostu zgwałcić 

- musisz grać dobrą postacią , jakimś tam mundo to nic nie zrobisz w obecniej mecie polecam : Rengar , jax , irealia , może  trundle no i oczywiście jakieś tam spltipushery np. Master i Trynda 

Opublikowano

Topem najgorzej się carruje ponieważ nie masz dostępu do dragona.Ale jak bardzo dobrze grasz to się opłaca,ale i tak polecam jungle,mid,adc.

Opublikowano

Warto grać każdą linię, jeśli potrafisz carrować to bierz. Najlepiej według mnie wyjść Pantheonem, Jaxem, Nasusem i Renektonem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja mainuje toperów ( shyvana 200 gier ) i uwierzcie, że da sie wykarować. Głównie gram Shyvana, Nasusem i Trundlem. W planach zakup Irelii, bo też mocny pick.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Na topie ważny jest split push, pomaganie na midzie i kontrola wraz z junglerem przeciwnego blue/reda, ale ciężko coś tam kernąć. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Najlepiej caruje sie z jungli. Top takze jest ok, ale nie tak bardzo. Gdy pickniesz postacie takie typowe 24/7 push mozesz sam wygrac gre, tylko musisz ogarnac wardowanie jungli i patrzec na mape.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...