Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MkM kogo wybrać?

TheBestiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :) Kim grać na MkM żeby dobrze ogarniał? bardzo dobrze mi się gra Inżynierem, Demomanem i Soldierem :P Ale czy warto zwrócić uwagę na inne klasy? Nie podoba mi się gra medykiem i grubym. Kogo wy polecacie?

Opublikowano

Czy snajper da rade? podstawową snajperką?

Jak masz dobry aim (ale później i tak szybko idą te heashoty), jeśli koniecznie chcesz grać to pod żadnym pozorem nie łukiem.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Jak masz dobry aim (ale później i tak szybko idą te heashoty), jeśli koniecznie chcesz grać to pod żadnym pozorem nie łukiem.

Właśnie, dlaczego niby nie łukiem?

Opublikowano

na mkm scout z mleczkiem jest dobry. 

Polecam go bardzo a jak chcesz coś robić dla teamu to możesz tego demomana lub grając inżynierem wspierać swojego grubego ;)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Właśnie co to jest to mleczko i te piłeczki takie co on rzuca? Mógłby ktoś wytłumaczyć, byłbym wdzięczny :)

Jak zadajesz obrażenia jednostce, która jest oblana mlekiem to przywracasz sobie 60 % zadanego dmgu (działa na całą drużynę, tzn. każdy kto trafi sobie przywraca). Piłki ulepszonego piaskuna dodatkowo "naznaczają na śmierć" przez co trafionej jednostce będą zadawane obrażenia minikrytyczne.

Opublikowano

ale skąd to wziąć? 

Wypada losowo podczas gry, możesz kupić w mann co., wymienić się z graczami czy botami na np. scrap.tf 

Opublikowano

Postanowiłem popróbować snajperem... 46k dmg normalnego i 17 na czołg chyba xD Snajper jest mega :3 na 6 fal i lepszy od inżyniera :D Jeśli ktoś ma jakieś pytania to pisać pw jak coś xD Temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...