Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

recelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam gry która będzie podobna do Prince of Persia: Zapomniane piaski lub do DMC: Devil May Cry. Teraz dwie najważniejsze rzeczy otóż gra ma być na PC i żeby można było grać na padzie. Nie bez powodu podałem te dwa tytuły gdyż są to gry można powiedzieć stworzone do kontrolera :) w DMC grałem niestety na klawiaturze a w Prince of Persia na padzie (gdyż niedawno kupiłem) i różnica jest po prostu ogromna a gra mi się tak przyjemnie że już szukam kolejnego tytułu dlatego proszę was o pomoc :)

Oczywiście muszę dodać że wiem że jest Assasin's Creed ale grałem w 1 część niestety na klawiaturze i w trochę drugiej i jakoś mi do gustu nie przypadło może przez klawiaturę jednak nie chce mi się jeszcze raz przechodzić tego samego a i mój komp nie jest jakiś super i wątpię że pójdzie mi np. Assasin's Creed Black Flag choć może na minimalnych by poszedł :D

Liczę na ciekawe propozycje oczywiście będą "lajki" :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Assassin nie ma dużych wymagań mi na i3 i radeon6850hd leci na ultra ;) A samemu gram w Black Flag i bardzo mi się podoba niby najlepsze są te pierwsze części ale mi najbardziej przypadła do gustu właśnie ta najnowsza :D ( gdybyś nie zauważył mam Edwada w sygnaturze :DDDDDDDDDDDD )

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Assassin's Creed I akurat jest trochę monotonny więc może spróbujesz całej serii?

Devil May Cry 4 też jest pod pada, tak samo z Devil May Cry 3.

Reszta serii Prince of Persia a szczególnie 2008 też pod pada.

A i jeszcze Remember Me i ewentualnie Deadpool/Seria Batman: Arkham

Opublikowano

Jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje piszcie :)

Na razie jestem zainteresowany Deadpool, Remember Me i chyba spróbuje Black Flag ;)

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...