Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kusioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w silverze I , nie brązie :_:

Potka na manę kupiłem na wszelki wypadek, jakby mi many zabrakło po szkończeniu blue ;_;

Hextech to dobry przedmiot na jaxa , daje mu lifesteal i spellvamp, co dobrze stackuję sie z jego ultem i innymi skillami 

A przegrałem, bo mój team, razem ze mną był słabo zgrany na początku :(

Opublikowano

Przegrałeś, bo słabo zagrałeś. Nie powinieneś robić takich rzeczy, jak widać na filmie. Dodatkowo słaby build. Nie zrzucaj winy na team,

tylko sam poducz się gry. Graj dalej i się ucz.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Wiem, że słabo zagrałem, jestem tego świadomy. Build mógł być słaby, bo czasami na rankedach tak mam, że pickuję coś, czym zazwyczaj nie gram, co nie zawsze wychodzi na dobre :( 

I to że przegrałem to była MOJA wina, oraz teamu, nie potrafiliśmy się zgrać, i na początku wszystkie linie feedowały, a ja , jako bezużyteczny jungler nie mogłem im pomóc :((

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

opis filmu! :D Hello, today i played ranked, and i lose :( 

co to google translator?  :D

prosiles o to by komentowac film a nie Twoja gre, no ale cholera :D Nie bierz jungli jak nie ogarniasz (a to widac), bo przeciez od jungli zalezy baaardzoo duzo. a tak to ok, smiechlam kilka razy i z checia obejrze wiecej ale zrob jakies plejsy :D 

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...