Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na stream support i jungler duo q [GOLD]

MateuszKerlin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym że rozgłosu brak bo dzisiaj streamowałem 6h dla 1 osoby. Najwięcej.to miałem 50 widzów jak jakiś oglądający dał link do mojego streamu na pandy nervariena na fb. A tak to bieda ogólnie. Jakoś koło 18-19 zacznę streamować 

Stream online, na chwilę obecną solo lecz ogarnę potem ekipkę. Za jakąś godzinkę będę musiał zrobić przerwę na jakąś godzinkę.

Wybaczcie za małą przerwę na przymusowy sen, Stream online. 

Stream online 13.22   2014.07.21

Opublikowano

Musisz coś mówić, bo strasznie cicho... Albo włącz muzykę, tylko nie za głośno :) I nie wyzywaj, przynajmniej nie na wizji :D

Opublikowano

Witaj :) mogę Ci trochę pomóc to rozkręcić pod paroma warunkami , steam hmm fajny? :) chcesz więcej informacji to pisz na PW.

True love survives all

Opublikowano

Rozpoczynam nową serię duo z Dymkiem o nazwie Z Golda do Brązu w kilka dni :D W których będziemy grali ranki na totalnej wyjebce postaciami które wpadną w oko. 

Pytanie co będzie pierwsze Ban czy Brąz ?

Opublikowano

Moim zdanie ludzie z pewnością nie oglądają mojego streamu po to żeby się czegoś nauczyć raczej dla zabawy, dla Dymka wydzierającego się na cały ryj bo linię przegrywa. Jak to określił kolega wyżej "sieczka dxd"

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...