Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie

DawidOs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grales w dote chociaz raz ze takie pytania zadajesz? wszystkie bohaterzy sa darmowi i nie musisz ich odblokowywac jak w tym gownie lolu
a co do kuriera to musisz go miec zeby go zmienic

Opublikowano

Polecam maść na ból dupy, a inwalidą to ty jesteś jeżeli to pytanie sprawia ci taki problem.

Edit:

A co do bohaterów to miałem zaznaczone do wyboru postacie dla początkujących, dlatego zadałem pytanie jak je odblokować.

Opublikowano

Mam propsy od Mateka, a ty co masz, 1k mmr scrubie? he, he win/win. A o maści to będziesz mógł mówić jak skończysz 18, żebyśmy mogli legalnie.

http://dota2.gamepedia.com/Loadout

Twoje pytanie po angielsku zaprowadziło mnie tam i wiesz co? Rozwiązanie tam było! Do teraz leżę na podłodze i nie mogę się pozbierać, taki zdziwiony jestem.

Opublikowano

A jednak tego nie ma, jeśli nie rozumiesz pytania to nie udzielaj odpowiedzi, a co do 18 to widzę że nie masz bladego pojęcia o czym mówisz. O kuriera w grze mi chodzi, a nie o skórkę do niego.

Opublikowano

Kurier jest jeden(w grze za 275g bodajże upgrade robisz do latającego). Jak już wejdziesz do gry to nic nie możesz zmieniać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...