Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakupiłem vipa i ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli byłeś wcześniej zalogowany temu nie pytało o hasło.

Jak rozpoznać czy masz vipa w samym bolu? Najprostsze sprawdź wygląd pierwszej zakładki lub czy możesz mieć więcej skryptów niż 5.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jest git :) Na VIP,ie włączać np. CassWhoopingRelase, Evadeee oraz SAC Revamped ?

Czym się różni ten Evadeee od FreakingGoodEvade oraz SAC Revamped od SAC Reborn ? .. Bo nie wiem co włączać do tego skryptu casswhoopingrelase, który niby jest najlepszy ;p

Opublikowano

Jest git :) Na VIP,ie włączać np. CassWhoopingRelase, Evadeee oraz SAC Revamped ?

Czym się różni ten Evadeee od FreakingGoodEvade oraz SAC Revamped od SAC Reborn ? .. Bo nie wiem co włączać do tego skryptu casswhoopingrelase, który niby jest najlepszy ;p

Evadeee od FGE różni się tym, że działa 100x lepiej i płynniej. Co do Reborna i Revamped to Reborn jest cały czas update'owany, ma więcej opcji, lepiej last hituje etc., Revamped już nie jest supportowany.

Opublikowano

Zauważyłem, że ten CassWhoopingRelase jest ciulowaty i 100 razy lepszy jest ten darmowy skrypt do cassio, który aktualnie coś nie chce działać :(

Dodatkowo w********a mi, że mam prodiction zaaktualizować.. bo jest 1.2 free jakieś.

NA SERIO NIE MA LEPSZEGO SKRYPTU DO CASSIO NA VIPA?!!?!?!?!?

Przecież ten darmowy jest do jasnej cholery 100 razy lepszy !

Opublikowano

Zauważyłem, że ten CassWhoopingRelase jest ciulowaty i 100 razy lepszy jest ten darmowy skrypt do cassio, który aktualnie coś nie chce działać :(

Dodatkowo w********a mi, że mam prodiction zaaktualizować.. bo jest 1.2 free jakieś.

NA SERIO NIE MA LEPSZEGO SKRYPTU DO CASSIO NA VIPA?!!?!?!?!?

Przecież ten darmowy jest do jasnej cholery 100 razy lepszy !

Spróbuj Cassiopeia Du Couteau vip version albo Honda7's cassio :) 

Opublikowano

Dobra dzięki, wypróbuje najpierw DuCouteau vip version, bo free było spoko :)

Myślę, że się będzie opłacało to tych 30 zł z groszami..

Jak zaaktualizować tego Prodiction z 1.2 do 1.4 bo widzę taki na tym VIP,ie ..

Opublikowano

Nie da się grać na tym vipie... nie działa mi żaden inny skrypt do cassio oprócz tego whooping, który jest tak c*****y, że japierdole ...

Przy CassiopeiaDuCouteau wyskakują błędy na początku gry od razu ... nie wiem czemu, może prodiction trzeba zaaktualizować do tego 1.4?!..

Uważam, że nie opłaca się kupować VIP,a i zrobiłem to ostatni raz... Nie działają mi darmowe skryptu takie jak właśnie Cassio Du Couteau, który mi działał BOSKO na darmowej wersji .. Farmi gorzej 100 razy, żadnych plusów. Tyle stwierdzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...