Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś gra sionem?

Dreemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie i chciałbym jeszcze coś dodać . Czy sion jest często banowany i czy ma dużo poszczególnych kontr na topie? . Czy ktoś nim gra (mainuje) i da mi jakieś porady) ? . Plusiki w gotowości

i jeszcze jedno czy siona opłaca się mainować ? w miare dobrze mi się nim gra i przyjemnie

PLUSIIIKI W GOTOWOŚCI!!

Opublikowano

Nikt ? :O

Opublikowano

Raczej nikt nie mainuje siona, nie jest to opłacalne

jak walczy przeciwko takiej vayne to pada w sekunde D:

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Ostatnio widziałem siona w jungli.

Pod flarę, do 15-20 minuty się farmił i powiem Ci, że tak się wyfarmił, aż ciężko z nim było. DMG nawet spory ;3

Opublikowano

Mało kto gra Sionem, lub go mainuje. Na rankedach w ogóle nie jest banowany. Nie ma escape, manożerny - jak dla mnie nie opłaca się go mainować. Zobaczymy jaki będzie po reworku. :)

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

Jak dla mnie na rankedy jest ok ponieważ ze stunem i e pożera wszystko ;) 

Opublikowano

ja gram sionem, graj pod AD. Jak chcesz jakieś rady to pw, możemy też zagrać.

Opublikowano

Ja bym się wstrzymał z mainowaniem, niedługo dostanie relaunch przez co zostaną zmienione mu skille. Ale na ten moment masz wybór, albo robisz go pod AD Tanka, albo pod Burst AP. Oba buildy się sprawdzają ale mają wyraźne wady. Na przykład, budując pod AD twoje Q i W staje się bezsensowne gdyż skaluje się tylko z AP. Natomiast budując AP twoje E i R staje się bezużyteczne, gdyż nie jesteś w stanie wyciągnąć pełnego potencjału z tych itemów.

Opublikowano

Niektórzy piszą, że postać jest słaba, ale każda ma słabe punkty, więc ja Tobie go jak najbardziej polecam. Bo nie postać się według mnie liczy tylko ten kto go prowadzi.

Pozdrawiam

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Widziałem kilka main ap sionów. Ogarnięty wymainowany sion pod ap, bije bardzo dużo i ciśnie dość dużo midlane champów.

Ap sion przed reworkiem nidalee, był jej straszną kontrą. Q zbierał na w, a jak doskakiwała to stunował i shieldem dmg zadawał:P

League of Legends

Opublikowano

Dobrz edobrze ale kiedy ten rework?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...