Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin i battlelog wyczyszczony

konndzzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam duży problem, otóż chwile się nie logowałem do origina i battleloga to zapomniało danych logowania, chwile mi zajęło zanim odgadłem hasło ale się udało i wyskakuje mi, że mam aktywować bf3 o.O a miałem go za darmo  bo był ostatnimi czasy, patrze na konto i usunęło mi znajomych, a w historii transakcji nie było dlc do bf3 które kupowałem, zalogowałem się do battleloga a tam też czysto, 0 znajomych, brak postaci i info, że dopiero dzisiaj zacząłem służbę... to się mogło stać??

Opublikowano

Cuda ew. brak aktywacji. Ponieważ jak był darmowy i wtedy zakładałeś konto mogłeś nie dostać aktywacyjnego. Spróbuj napisać do supportu i się jakoś dogadać, problemem może być to że możesz nie mieć screenów że na to konto dostałeś BF3 jak był za free

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Ja p******e, Origin gg, w sumie brak bf3 wyjaśniał by czemu np. battlelog jest wyczyszczony ale czemu mi znajomych po usuwało? a i możesz podać mi dokładny support, bo niby jakiś polski ale są tam tylko gotowe tematy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...