Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wh

AVeReS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego cię tak ciągnie do czitowania w grach? :)  Pokaż dowód oryginalności gry.

Pfff... Koleś to jest forum dla cziterów, lol. Oczywiście mpc nie popiera piractwa, ale też nie wymaga dowodu oryginalności gry.

Opublikowano

@up gówno nas to obchodzi, poszukaj sobie, nikt za ciebie tego nie zrobi bo jest tego multum

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

@Freakzzz gówno nas to obchodzi, poszukaj sobie, nikt za ciebie tego nie zrobi bo jest tego multum

Piszesz jakbym to ja napisał ten temat.

Właśnie on raczej wie że jest tego wiele i pewnie dlatego pisze ten temat żeby ktoś kto testował mógł mu poradzić. I tu akurat chodzi żeby ktoś mu pomógł, bo inaczej by tego tematu nie pisał, a w regulaminie nie ma nic o tym: "nikt za ciebie tego nie zrobi".

Co do tematu żeby nie spamować to sam też szukam jakiegoś dobrego wh, ale mogę Ci polecić OldSchoolHack v4

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1115622-hackcodmw-osh-v4/

Masz tam wiele funkcji , ale mi np większośc nei działą.

Aimbot , esp (box) działa. to ci chyba starczy.

small crosshair też działa

No to właśnie napisałem, tylko link nie działa, a nigdzie nie mogłem tego znaleźć żeby działało. A crosshair działa tylko na softcore serwach, ale działa pięknie bo robi malutki krzyżyk i pocisk zawsze trafia tam gdzie celujemy.

nvm, właśnie tak sobie wszedłem i działa xD

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...