Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Watch Dogs głuwna opinia

musztard krul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiem sądzić że twoim głównym obowiązkiem młody człowieku jest zakupienie słownika do języka polskiego.

Ale reasumując twoje nędzne pytanie, mym skromnym zdaniem watch dogs jest słabe, jest to coś na wzór GTAV.. przynajmniej ja tak sądzę nie wiem jak reszta polskich użytkowników tego forum.

Opublikowano

Utknąłem na pewnej misji, po 20 minutach próbowania mi się nie chce dalej próbować (misja, w której muszę tego gówniarza odpowiendio pokierować, żeby nie był wykryty i uciekł) ale w samą gre sobie troche pograłem. Całkiem fajna, ale mało jest do robienia, jakoś nie widze sensu wykonywania tych misji pobocznych, bo za kase praktycznie nie ma co kupić. Grze daje ocene 7+/10 za niesamowitą fabułe misji głównych.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Śmiem sądzić że twoim głównym obowiązkiem młody człowieku jest zakupienie słownika do języka polskiego.

Ale reasumując twoje nędzne pytanie, mym skromnym zdaniem watch dogs jest słabe, jest to coś na wzór GTAV.. przynajmniej ja tak sądzę nie wiem jak reszta polskich użytkowników tego forum.

na wzur gta to twuj stary trewora chyba produkował

Opublikowano

Utknąłem na pewnej misji, po 20 minutach próbowania mi się nie chce dalej próbować (misja, w której muszę tego gówniarza odpowiendio pokierować, żeby nie był wykryty i uciekł) ale w samą gre sobie troche pograłem. Całkiem fajna, ale mało jest do robienia, jakoś nie widze sensu wykonywania tych misji pobocznych, bo za kase praktycznie nie ma co kupić. Grze daje ocene 7+/10 za niesamowitą fabułe misji głównych.

Jaka ? Pomogę. Mało jest rzeczy do robienia ? Nie masz internetu ? Nie masz kolegów ? Nie umiesz grac w multi ? Kasa jest po to zeby robic swag ubraniami :3 no i nakurwiac granatnikiem xD

Opublikowano

Jaka ? Pomogę. Mało jest rzeczy do robienia ? Nie masz internetu ? Nie masz kolegów ? Nie umiesz grac w multi ? Kasa jest po to zeby robic swag ubraniami :3 no i nakurwiac granatnikiem xD

swag ubraniami z biedroniki wez ty dziecko zamknij ryj i zasiondź do ksiązek a nie swagujesz hahahaha ;p 

Opublikowano

A p co mam robić te misje na multi? Granatnikiem troche ponakurwiałem, reputacji nigdy w tej grze nie mialem pozytywnej :P Swag ubraniami? Co to swag? Znowu jakiś nowy mem gimbusy wymyśliły? Ubrania w tej grze mam za 5000$ bodajże, są w ogóle droższe?

XrgAYyk.png

Opublikowano

na wzur gta to twuj stary trewora chyba produkował

Głupi* człowieku, jestem bardzo rozczarowany twoją odpowiedzią na mój cenny komentarz, obrażając starego uważam że zachowałeś się nieelegancko wobec mojej osoby. W każdym bądź razie muszę obrazić twojego ojca z tego względu, że jest kretynem ponieważ nie potrafi wychować swojego syna, więc ja ci wybaczam ten absurdalny komentarz.

*głupi - oznacza osobę mało inteligentną moderatorze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...