Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamersfirst.Com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem od kilku tygodni , nie moge sie dostac na stronke gamersfirst.com ; / probowalem juz na kazdej przegladarce i nic , a musze promo aktywowac ..... za pomoc dam nagrode ! pisac na gg ; 7002267 ! szybko !

edit ; wyskakuje mi w lewym gornym rogu ; unhandled excption czy cos takiego , czy to moze byc wina dostawcy neta ? bo sprawdzalem na innym kompie i to samo ;/

Opublikowano

nie wiem o co chodzi ?>

my nie możemy się dostać na ops.warrock.net

ponieważ modernizują clan system ..

gdy wpisujesz ten link ops.warr....

automatycznie przekierowuję cię na str

gamersfirts.com

spróbuj tak ..

wpisz .. tam u góry www.ops.warrock.net

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Mi działa beez

problemu aktywowałem

juz 3 promo ;p

UP moze tak byc

sproboj tak jak mowi

replite :)

sry za Spam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeżeli Pomogłem daj 5* lub +

dladanonix.jpg

10[v]

30[x]

50[x]

80[x]

100[x]

150[x]

ca5db95aa7b14c9889d54e63959e63d4.0.gif

Opublikowano

jak nie to poprostu napisz warrock.net i tez cie przekieruje do gamersfirst.com/warrock :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

witam mam problem od kilku tygodni , nie moge sie dostac na stronke gamersfirst.com ; / probowalem juz na kazdej przegladarce i nic , a musze promo aktywowac ..... za pomoc dam nagrode ! pisac na gg ; 7002267 ! szybko !

edit ; wyskakuje mi w lewym gornym rogu ; unhandled excption czy cos takiego , czy to moze byc wina dostawcy neta ? bo sprawdzalem na innym kompie i to samo ;/

edit2; ta , na stronce jestem , ale co bym nie nacisnal to zaraz unhandled excption ; / lipa . prosze pomocy !

Opublikowano

niestety CCleaner nie dziala ; / zalamka poprostu ; / japierole , a mam promocoda limitowanego na aw50f 60 dni ;/