Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarne i szare skrzynki

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to po jakiego CH*** sa dalej klucze ??? np. w jobach lub w ruletce... dzis 15 wygrałem -.-"

Opublikowano

Po prostu Nexon oczywiscie tego nie dopilnował.. :/ ale ciekawi mnie co wstawi zamiast tego klucza w jobie. Mam nadzieje ze nie jakis scheiss.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Nie ma juz skrzynek? Od kiedy?

Dawno nie gralem. Nie korzystalem z nich czesto, ale jak klucz byl z joba to czasem cos ciekaeego wypadlo.

Zna ktos powod dla ktorego wycofali?

gamedevmania.com

Opublikowano

po*ebani sa i tyle, powinni dac cos za te klucze, mam 60 szarych i okolo 10 czarnych i gno z tego ... bo juz ich nie uzyje ...

- Hej spokojnie ;)

Opublikowano

to nie jest tak jak pisaliscie up. Keye mozna kupowac bo skrzynki mozna mic jeszcze w inboxie. Maja jakis tam termin tydzien cos takiego. Dlatego nexon zostawil je jeszcze ,aby mogl zarobic.   <_<

1377531174-U173186.png

Opublikowano

to na cholere to chomikowaliscie...

nie na cholere tylko na permy, jest tak ze lepiej otworzyc 30 kluczy naraz niz po 1 ... otwierałem po jednym i nic a gdy otwarłem 28 naraz to wyleciał mi jeden perm ....

Opublikowano

Usuneli skrzynie 16 lipca i 23 lipca usuna skrzynie. Jesli masz klucze szare lub czarne to oni ci je wymienia juz do tych nowych skrzyn. Zostaw sobie je na nowe skrzynie.

16.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem Panowie to nie temat do denerwowania się, tylko do info. Nexon jak zawsze odwala różne nr. wystarczy czekać do jutra jak z tymi skrzynkami, wierzę że nie zamienią na wszelaki s**t ostatniego joba, a skrzynki będą naprawdę warte uwagi..huh.

[*]

Opublikowano

A szare klucze tez mi wymienią?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

A szare klucze tez mi wymienią?

Któż to wie, raczej tak, skoro nexon o nich wspomniał.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...