Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę pobrać gry.

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na stronie z jednego linku mam problem z odczytaniem źródła, a z drugiego nie pobiera mi do końca pliku.

Co mogę zrobić?

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Przeprowadź się, kup nowy komputer, zmień dostawcę internetu. Ta gra wymaga wielkich wyrzeczeń. Ewentualnie format dysku, bądź gorliwa modlitwa do herosa ENDYMIONKA - boga piękna techniki, może okazać się kluczem do sukcesu. 

Opublikowano

Prosze Cie, nie graj w to.

jak ci nie pobiera do konca pliku to zmien przegladarke i przeskanuj kompa bo ci cos go blokuje

Opublikowano

Najpierw wytarzaj się w błocie, potem weź kąpiel z komputerem po czym całego wyliż. Jak nie pomoże to możesz jeszcze zrzucić komputer z okna, a potem sam na niego skoczyć, bo już nigdy nic Ci się nie zainstaluje.

A tak naprawdę spróbuj z innej przeglądarki, wyczyść ciasteczka, rejestr i dodaj do firewalla, jak będzie się czepiać. Ew. możesz spróbować ściągnąć na innym kompie czy tablecie czy telefonie i przesłać instalke na kompa, którego chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...