Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Mapa

Wujcio Samobujc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Chciałbym Wam udostępnić moją pierwszą wykonaną mapkę 

Tworzyłem mapę z myślą aby przeznaczyć ją na jakiś dungeon lub rajd mam nadzieję, że ktoś ją wykorzysta lub w jakiś sposób mu przysłuży 

Rozmiar:

2x2

Minimapa: 

669d8bc9df590.png

Dowloand: 

http://speedy.sh/ecrBY/dungeon-1

Skan: 

Proszę o dodanie kogoś skanu ponieważ wrzucam na https://www.virustotal.com/# ładuje się 10 min i nadal 0 % 

Osobiście pomysł na mapę był trochę inny zamiast drogi między wyspami miał być jakiś taki stary most z wyglądu oraz wodę miałem zastąpić czymś innym, lecz z powodu małej liczby elementów wyszła jaka wyszła mam nadzieję, że następne będą o wiele lepsze 

86779984027813115211.png

Opublikowano

Mi się zdaje, czy ty robiłeś minimapę w grze? :)

Tak zgadza się :P 

Nie znalazłem innego sposobu na internecie jedynie jakiś filmik ktoś dawał ale jak naciskam na link wyskakuje filmik prywatny 

86779984027813115211.png

Opublikowano

Całkiem fajna.

Pobiorę i wykorzystam, ale czy można ją edytować?

Bo woda na ognistej mapie to nie dobry pomysł :>

621031404210882313241.png

Opublikowano

Całkiem fajna.

Pobiorę i wykorzystam, ale czy można ją edytować?

Bo woda na ognistej mapie to nie dobry pomysł :>

Oczywiście możesz edytować wiem chciałem to jakąś lawą zastąpić ale brak tekstur 

86779984027813115211.png

Opublikowano

Tak zgadza się :P

Nie znalazłem innego sposobu na internecie jedynie jakiś filmik ktoś dawał ale jak naciskam na link wyskakuje filmik prywatny 

Insert w WE.

0VPaRnd.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...