Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zalozylem tego tematu w celach klotni. Ciekawi mnie po prostu czemu wy, faceci nosicie rurki? Kupilem sobie dla testu nie dalo sie w tym chodzić, swędziały mnie nawet nogi, takie obcisłe to było..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Rurki są dla dziewczyn.

no też tak uważam, ale coraz więcej facetów w tym chodzi.. ja się pytam po co, to w c**j niewygodne jest i dziwnie wygląda.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Pogoda na dziś - ostry shitstorm z duża ilościa gradu Wojciecha.

Bo to taki bunt małolatów, jeszcze niedawno była moda na glany, jaranie sie metalem i czarne ciuchy, jeszcze wczesniej byly dzieci rock n rolla, hipisi itd. itp.

Poprostu niektorzy mieli za malo uwagi od rodziców i probuja to sobie odegrac "oryginaloscia". Tak jak hipisi z blantami i zielonymi ciuszkami tak dzisiaj rurkowcy z e-papierosami.

Opublikowano

Jak kupujesz damskie to się nie dziwie że obcisłe.. Jak Cię swędzą nogi to idź do lekarza... może jakiegoś grzyba masz ;c

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Jak kupujesz damskie.. Jak Cię swędzą nogi to idź do lekarza... może jakiegoś grzyba masz ;c

przeciez rurki maja tylko damską wersje, lol

Opublikowano

Bo to taki bunt małolatów, jeszcze niedawno była moda na glany, jaranie sie metalem i czarne ciuchy, jeszcze wczesniej byly dzieci rock n rolla, hipisi itd. itp.

Ja chodzę w glanach i chodzić będę. :x

Gender się mnoży, dziwisz się?

Opublikowano

Bo większość facetów twierdzi że każde spodnie są uniwersalne jeżeli nie są różowe i w kwiatki. Pewnie jakoś tam można się przyzwyczaić ale nie wiem czy to zbyt zdrowe takie ściskanie.

a tak na serio to robią tak bo moda, większość dziewczyn lubi gdy chłopak jest zadbany a zwykłe spodnie rzadko kiedy są idealnie dopasowane tak że nic nie odstaje więc wchodzą rurki które ściskają nogi i nie pozostawiają zbyt dużo powietrza w spodniach przez co sprawiają wrażenie idealnie dopasowanych(niby głupie ale wiadomo że płeć piękna ma pojebaną manię na punkcie najmniejszych detali :D).

Opublikowano

@Semyaz

To chyba w lumpie się ubierasz, jakoś w KAŻDYM sklepie w KAŻDEJ galerii handlowej są wyraźnie oznaczone działy MĘSKIE.. Nie rozumiem tego że jak ktoś uważa że to pedalskie po prostu tego nie nosi, tylko w dodatku wyzywa resztę od p****ów.. Może po prostu jestem szczupły i proste spodnie źle na mnie wyglądają? Ja osobiście chodzę w spodniach typu SKINNY w dodatku zaznaczę że MĘSKICH i wcale źle na mnie nie wyglądają i nic nie uciskają. Nie mam masy więc takie nosze. Dziękuje, dobranoc.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

@Semyaz

To chyba w lumpie się ubierasz, jakoś w KAŻDYM sklepie w KAŻDEJ galerii handlowej są wyraźnie oznaczone działy MĘSKIE.. Nie rozumiem tego że jak ktoś uważa że to pedalskie po prostu tego nie nosi, tylko w dodatku wyzywa resztę od p****ów.. Może po prostu jestem szczupły i proste spodnie źle na mnie wyglądają? Ja osobiście chodzę w spodniach typu SKINNY w dodatku zaznaczę że MĘSKICH i wcale źle na mnie nie wyglądają i nic nie uciskają. Nie mam masy więc takie nosze. Dziękuje, dobranoc.

Rurki chłopięce sa takie same jak dziewczece tylko, ze producent dojebał napis na metce i gimby sie jaraja bo chłopięce. Dziękuje, dobranoc. 

ps Ogarnij czcionke prowokatorze.

Opublikowano

@Semyaz

idz sie chlopakowi wyzal

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFreaky™

To już pomijamy to, że rurki są obcisłe i służą głównie do ujędrnienia tyłka, a w tych czasach wiesz do czego służy tyłek mężczyzny, jeżeli go eksponuję.
Stringi też znajdziesz męskie, lecz ogólnie są damskie. Kapujesz?

Opublikowano

Nie ulega wątpieniom, że rurki są raczej dla dziewczyn, więc przestańscie się kłócić.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dobrze przepraszam mamo już nie będę chodzić w spodniach jakie lubię bo przecież nie będę fajny jak nie założę spodni na grubasa. Rozumiem jeżeli gościu nosi spodnie co mu jaja ściskają ale to już nie są rurki tylko leginsy czy jakoś tak.  A jeżeli producent nazwał spodnie męskimi to Ty znawco nie mów mi że są damskie chyba że to ty jesteś owym producentem... 

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Dobrze przepraszam mamo już nie będę chodzić w spodniach jakie lubię bo przecież nie będę fajny jak nie założę spodni na grubasa. Rozumiem jeżeli gościu nosi spodnie co mu jaja ściskają ale to już nie są rurki tylko leginsy czy jakoś tak.  A jeżeli producent nazwał spodnie męskimi to Ty znawco nie mów mi że są damskie chyba że to ty jesteś owym producentem... 

Pierwotnie rurki były dla kobiet. Kiedyś jakbyś powiedział kumplowi, że chcesz kupić rurki to by Cię wyśmiał od kobiet, teraz raczej nie, bo jest taka moda. Nie mam nic do facetów noszących rurki, ale uważam, że jest to troche dziwne, po co nosić coś co jest obcisłe? Twoją sytuacje w miarę rozumiem, bo jesteś szczupły i normalne spodnie na tobie wiszą, tak?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nosze bo mi sie podobają, a co ktoś o mnie mysli to juz mnie nie obchodzi :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...