Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] rawrHarper

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co Istny, nie wiem po jaki kij wracałeś na tego Globala skoro jesteś stronniczy i nie nadajesz się do tej roboty.
Jeżeli typ pisze mi na gadu takie coś (w spoilerze), ja to ignoruje i nie mam zamiaru odpisywać, A W NASTĘPNY DZIEŃ on mi piszę ";p" żeby odświeżyć w swoje pw, to powiedz mi, jak człowiek może się nie zdenerwować. Po tym jak odpisałam mu na pw, zablokowałam mu pw do mnie i się biedny najwyraźniej popłakał. Nie mówiąc już o tym co wypisywał mi na gadu, pedofil. (i nie, to nie obraza tylko adekwatne określenie dla tego rodzaju człowieka)

mSQlkY4.jpg

Opublikowano

Co mnie interesują rozmowy na GG?

Po za tym nie rozumiem dlaczego uważasz, że jestem stronniczy skoro nawet Cie nie znam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pomyliłam się, tam nie powinno pisac gadu, ale pw, but w/e.
Chodzi mi o to, że jeżeli już kogoś banujesz to może zbanuj też Zanaro? Dlaczego tylko mnie? 
Zobacz co on napisał, sprowokował mnie i też obraził, także rusz banią i rób co trzeba.

Opublikowano
Już mi się skarbie nie podobasz  :D Ten twój brak cycków mnie nie podnieca

skoro szukasz cycków u laski z neta, którą znasz tylko przez kabelek to w realu serio musisz mieć krzywy ryj śmieciu, spierdalaj  B)

Nie zostałaś wyzwana przez tego użytkownika i uważam, że danie tej osobie bana na 7 dni byłoby przesadą, co innego jak nazywasz kogoś "śmieciem" i używasz zwrotu "spierdalaj".

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie zostałaś wyzwana przez tego użytkownika i uważam, że danie tej osobie bana na 7 dni byłoby przesadą, co innego jak nazywasz kogoś "śmieciem" i używasz zwrotu "spierdalaj".

ale jeżeli coś mnie URAZIŁO no to chyba jednak to była obraza

Opublikowano

Unban i ban dla drugiej osoby za zaczepki w Twoją stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...