Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacząć grę od nowa ?

HejWam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy warto zacząć grę od nowa? Mam ok. 30 postaci, kilka tanich skórek + jedna za 1350 kupiona po promocji. Mam 29 lvl i dużo banów na koncie.

Opublikowano

Tak jak Zarax napisał. Sporo masz postaci i tak jak mówisz masz skin, więc coś wydałeś. Najlepiej jeśli będziesz grał gry i nic nie pisał do ludzi, wtedy nie dostaniesz bana.

A konta troszkę żal. Jeśli jednak nie szkoda Ci czasu poświęconego, to możesz spokojnie zacząć grę. Są w końcu wakacje, więc pewnie sobie jakoś to odrobisz ;).

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie chodzi o flejm, tylko bardziej o opuszczanie gier. Mam zamiar zacząć znowu z tego powodu, że zapewne niedługo dostanę bana stałego za to opuszczanie, a banów miałem już +20...

Opublikowano

Nie chodzi o flejm, tylko bardziej o opuszczanie gier. Mam zamiar zacząć znowu z tego powodu, że zapewne niedługo dostanę bana stałego za to opuszczanie, a banów miałem już +20...

Skoro wiesz że dostaniesz, to oddaj komuś te konto zanim dostanie perma , najlepiej żeby była to osoba która nie będzie opuszczała ani flejmiła; -) .

Aaa i nie dostaniesz perma jeżeli przestaniesz tak przez miesiąc opuszczać gry.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Próbuj organizować czas tak, żebyś nie opuszczał gier :) Ja bym nie zaczynał od nowa i starał się nie opuszczać gier.

26580661356929583315.png

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi tworzących nowe konta. Jeżeli na tym koncie opuszczałeś tyle gier i miałeś tyle banów na kolejnym będziesz miał tak samo czyli za jakiś czas znowu będziesz musiał robić nowe konto. Lub jeżeli przestaniesz na nowym koncie opuszczać gry to równie dobrze możesz zrobić to na starym koncie a po miesiącu bany się zerują. 

Opublikowano

To lepiej chyba grać cały czas na tym koncie , chyba że masz zamiar dalej opuszczać gry no to jaki jest powód wgl rozpoczynania jej , na nowo będziesz musiał robić wszystko od początku kupować podstawowe postacie , wbijać lv , a chyba szkoda czasu na to ;d 

2wg4nlj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...