Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethirin

Gruszka15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ethirin

Dawno, dawno temu, kiedy byłem jeszcze małym chłopcem, nie mogłem oderwać się od książek fantasy.
Śniłem o dzielnych rycerzach, magii i bitwach. Niestety realny świat był zupełnie odmienny...
Wielkie marzenie małego chłopca legło w gruzach. Ale co jeśli powiedziałbym Ci,
że ten wymarzony świat istnieje? Pragnę przedstawić Wam krainie Ethirin, miejsce gdzie
bohaterowie stają w szranki o tytuł Najwspanialszego Herosa! Wybierz swoją drogę do chwały!

Chcesz zostać potężnym magiem i przy pomocy zaklęć zmiatać z powierzchni ziemi wszystkich
swoich wrogów? Widzisz się w roli wspaniałego rycerza w lśniącej zbroi, potrafiącego powalić
nawet giganta? A może Wyborowym strzelcem, potrafiącym trafić w jabłko stojące na głowie
twojego giermka? W tej krainie możesz stać się kim tylko zechcesz. Utożsamiaj się ze swoim
bohaterem, podejmując decyzje zgodnie z głosem twojego sumienia!
Niestety nie podam Wam teraz listy dostępnych klas... Zepsuło by to zabawę związaną z decyzją
przy starcie serwera.

4cbc34.png

Ethirin jest wyspą, odizolowaną od reszty świata przez wielki ocean... Czekają tu na Ciebie
niesamowici przeciwnicy, mityczne stwory, a także mieszkańcy, którzy będą potrzebowali Twojej
pomocy! Jednak tak dzielny bohater jak Ty poradzi sobie z każdym zadaniem, rozwijając swój
poziom i zdobywając chwałę!

a15ea9.png

Mieszkańcy chętnie będą z tobą handlować, oferując ci za odpowiednią opłatą wszytko co jest
niezbędne do walki!

453b8a.png  c540f7.png

Pokonując hordy potworów, Możesz natrafić na niesamowite przedmioty! Kim byłby rycerz bez
swojej ciężkiej zbroi i wielkiego miecza? Ekwipunek Będziesz mógł zdobyć pokonując przeciwników
bądź handlując z innymi graczami za pomocą domu aukcyjnego!

Jeśli jesteś jednym z rycerzy, a Zdobyłeś już kolejny niepotrzebny łuk lub sztylet to nie
jest powód do narzekań! Każdy gracz będzie miał możliwość wystawienia zdobytych przedmiotów
na aukcje, w mieście by ktoś inny mógł cieszyć się jego mocą!

Teraz wracamy na Ziemię... W pracach nad tworzeniem tego serwera

potrzebuje Waszej pomocy!
Najbardziej zależy mi na budowniczych, ale koncepty

na Zadania, Przedmioty czy Potwory
przyspieszyły by start serwera. Jeśli ktoś z was

zainteresował się moim projektem i chce pomóc,
niech napiszę do mnie na Skype: Teyoshii   oraz mail: [email protected]

Informacje:
Wersja: 1.7.2 (planowana)
Premium: niewymagane
Sloty: na start 60 - 100 (jeśli będzie duże zainteresowanie ta liczba będzie się zwiększać)
PvP: To jeden z Głównych motywów serwera
IP serwera: Będzie podana przed startem
Start planowany jest na sierpień.

image.png

Opublikowano

Chętnie zagram, pod warunkami:

1. Ogarnięta administracja - i rekru on

2. Dobre pluginy

3. Brak lagów

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMMaker podobnych warunków oczekuję

A co do budowniczego

To musiałbyś trochę takich początkowych ss wstawić bo nie wiem czy podołałbym takiemu wyzwaniu.

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

1. jeśli chodzi o administracje, to rekrutacja otwarta, pisać do mnie na skype.

2. Pluginy dobierałem własnoręcznie, wszystkie skonfigurowałem by działały jak potrzeba.

3. Jeśli chodzi o lagi, to na razie mam wykupiony mały serwer do pracy nad nim. Zamierzam wykupić porządną maszynę ale dopiero przed samym startem serwera

Edit.

Macie parę screenów, na razie niema prawie żadnych budowli, wymagam budowania na takim lub podobnym poziomie :)

2cd353.png

a4b7ed.png

Opublikowano

Mam nadzieje, że TxT, który jest na zrzutach ekranu nie będzie tym serwerowym, bo jednym słowem jest paskudny...

Resourcepacka serwerowego i tak nikt by nie pobrał xD

Textury itemów będą pobierać się przy wejściu na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...