Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrana z botami (5 Bomb)

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dostaliście morgany.. 4x stuny na 1 bombce, co dopiero na 5.. GJ 

Za to byl galio...  on uzywa kilka bomb ( cos jak beczki gragasa) jesli wejdziesz to jestes sprowokowany i to nie jest jego ulti. To dodatkowy skil

Jesli ktos chce wygrac na tym trybie to nie polecam  adc. Dobrze sie spisuja postacie ktore klepia na duzy dystans i  te ktore maja aoe w zwarciu . w  innym wypadku po zblizeniu sie do botow dosteje sie taki focus na pape ze pada sie po 2 sekundach:)

u1lc.png
Opublikowano

Ez jest jeszcze gorszy. Gdy ultuje to wylatuję w luj dużo tych celnych salw. Albo veigar z passywem pantheona xD

Opublikowano

Za to byl galio...  on uzywa kilka bomb ( cos jak beczki gragasa) jesli wejdziesz to jestes sprowokowany i to nie jest jego ulti. To dodatkowy skil

Jesli ktos chce wygrac na tym trybie to nie polecam  adc. Dobrze sie spisuja postacie ktore klepia na duzy dystans i  te ktore maja aoe w zwarciu . w  innym wypadku po zblizeniu sie do botow dosteje sie taki focus na pape ze pada sie po 2 sekundach:)

Ja grałam pierwszy raz tą giere Caitlyn i na prawdę było super.

Prawie wygraliśmy, no ale jednak zgranie nie było aż tak dobre, bo nie byliśmy premadem :P.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Metin2mod XDDD.

Topic: Hmm na ten tryp annie jest dobra, eventualnie skarner :D.

A i jeszcze: Graty wygranej.

Jakie postacie polecasz?

Z tymi botami ciezko sie bije  bo maja o wiele silniejsze spelle dlatego trzeba wybierac postacie ktore moga zadawac obrazenia i nie otrzymywac ich od botow. 

Dobry jest Fizz , zed, kayle, nida, riven , le blanc , mr yi.  Do tej pory tylko te postacie zauwazylem ze sa dobre. Moze dojdzie jeszcze pare ale nie gralem az tyle na tym trybie :)

u1lc.png
Opublikowano

Jak dla mnie najgorsza jest Lux... Trafi Cie klatką, odbije sie w miniony, odbije sie od minionów i następnych i tak w kółko... Jak grałem na 5 bombkach to lux mnie samym Q zabiła w taki sposób :unsure:

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

Easy xD Duo carry bot Pozdro Marx <3

5TAxl3g.jpg

gmhq5mn.png

Opublikowano

zyra 6/20 NICE !

Mi się też udało wygrać :D

Miałem 6/20 bo leciałem jak pierwszy :) Takie miensko armatnie xD

@Edit Pozdro Marx <3

Q2SbeuV.jpg

gmhq5mn.png

Opublikowano

ahahahahahahahahahha 0/12 ORIANNA I WYGRAC XDDD Niedopracowali tych botow... Nie potarfia defowac nawet xD.

JhsRo4p.jpg

Opublikowano

Fak czym sie tu podniecać? Za pierwszym razem wygrałem. Irelią z aatroxem (bran- nub :D) Ogólnie to nigdy boty nie wygrają z człowiekiem, bo nie mają mózgu, miałem lux veigara annie eza i wukonga w enemy nawet z nimi nie walczyliśmy :D wszyscy znikali w sec. Napisze wam swoją taktyke:

-xerath lub/i lux w teamie (wave clear podstawą, utrudnianie pushu)

-2 mocne melee pushery z dodatkowym asem (cos zeby szybciej bić turrety xin / udyr)

-3 def mid

-1 top

-1 bot

I sprawa jest prosta,

-Smok całym teamem na 1lvlu

-tepki w spellach

-jungla, nikt jej nie robi

-Splitpush

-pojawia się bot którego nie zsolujemy- cofka (akurat irelią to solujsze wszystko moze tylko nie ta zjebaną lux) Jak nie to bijemy i gg

-ale zazwyczaj boty przychodzą we dwoje wtedy pomagasz topce / botowi jak wszyscy wtedy mid push inna linia a ty starasz sie zapobiec zeby boty nie cofnęły

Fakt def botów jest marny, właściwie nie defią

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...