Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft Zyczu - nie działa.

ToNieJaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z mc zyczu który polega na tym że jak uruchamiam minecraft zyczu wybieram wersje naciskam uruchom wszystko git jak sie naladuje ten pasek to wszystko gasnie i mc nie dziala potrafi ktoś pomóc?

za pomoc bede dawal lajki przez rok !!

Opublikowano

Usuń .minecraft z %appdata% i pobierz odnowa. A i  zapisz sobie te nazwy mody bo ich potem nie odzyskasz.

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Usuń .minecraft z %appdata% i pobierz odnowa. A i zapisz sobie te nazwy mody bo ich potem nie odzyskasz.

Jak nie wiesz to się nie udzielaj. Pliki zyczu są pod folderem .minecraftzyczu .

@topic

Zmień launcher na kei nett, zainstaluj najnowsze stery do karty graficznej, najnowszą Javę oraz .NET Framework

✐ Jeśli pomogłem daj like'a! 

Opublikowano

Mam trochę inny problem , gdy wchodzę na jakiś serwer to pisze tak ,, Field to login : invalid sesnions (try restart your game) , próbowałem pobrać na nowo minecrafta by zyczu a problem nadal jest , Proszę o szybką pomoc (będę wdzięczny jeśli ktoś rozwiąże ten problem)

Opublikowano

gościu , pobierz sobie inny launcher bo zyczu jest , no dużo błędów w nim jest czasami . Pobierz KeiNet'a lub magic launcher jeżeli nie masz premium .

Opublikowano

polecam pobrać kei net'a jeżeli nie masz premki (prawie co launcher premium) , zainstaluj nowe sterowniki do karty graficznej i zaktualizuj jave .

Opublikowano

Usuń z %appdata% foldery: .minecraftzyczu i .minecraft zainstaluj javę od nowa. A jak to nie pomoże to:

Zmień launcher np na KeiNet albo kup premium :-) ale... Może niektóre mody sie gryzą ? Najpierw uruchom czystego Minecraft'a. ja czasami mam problem z tym launcherem na starym komputerze. A jak masz MOCNY komputer to zainstaluj se ATLauncher w nim są bardzo fajne paczki modów (polecam rezonans rise)

Nie stety tylko na premium :-(

Mam na dzieję ze pomogłem :-)

łot de fak? 

8189014060510741006306.png

Utwórz nowy profil jak grasz na premium lub keinett to błąd javy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...