Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie chce działać

jatyon851

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż minecraft mi nie chce działać bo usunełem mc by zyczu z kompa ale przez usun a nie jakos inaczej przez clear czy coś i teraz włączyć mi się nieche  instalka i tylko mc mi się włącza i aktualizacja i tyle nic wiecej co zrobić lub ktoś  da  mc zainstalowanego w winrrarze  i te foldery z %appdata% ??

Opublikowano

Jeśli usuniesz w %appdata% ten folder .minecraft to po włączeniu launchera powinien on automatycznie ponownie pobrać ten folder.

Możesz bardziej opisać problem?

Opublikowano

@jatyon851

Każdy launcher pobiera cały folder z %appdata%. Więc po usunięciu tych plików przy najbliższym włączeniu launchera powinno zacząć się pobierać.

Osobiście, jako sprawdzony launcher polecam KeiNett. Tam bez problemu pościągasz wszystkie potrzebne pliki.

Opublikowano

KeiNett chciałbym ale gdyż nie działa mi nic z instalek na windows 7 musze reinstal zrobić nic a nic mi nie chce się instalować :( i keinett wyskakuje błąd 

czyli 

An error occured while starting the application.

Opublikowano

Z mojego doświadczenia pamiętam, że pliki launchera by zyczy blokowały możliwość używania innych launcherów. Spróbuj usunąć z folderu Roaming folder z minecrafta by zyczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...