Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World - pytanie na temat coinsow

chmurynaniebie6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, napisałem ten temat, gdyż chcę się dowiedzieć czy naprawdę istnieje jakiś limit zdobycia coinsow w FIFA WORLD...

Czytałem na "wujku googlu" , ze jest to 50k, gdzie indziej, ze jest to 100, jeszcze gdzie indziej, ze jest to 150k, to było kilka tygodni temu, ale dziś jest paczka na piłkarzy 24 za 100k, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś limit i jaki to limit...

Podobno jak ktoś w ciągu dnia dostanie więcej niż 100k to ma bana - jest to prawdą?

Opublikowano

nie ma zadnych ograniczeń i nie wiem kto ci takich kitów powciskał ... Przeciez taki ronaldo kosztuje ponad milion to trudno by było go kupic z ograniczeniem 150 k .... Weź najpierw sie zastanoe w pozniej pisz posty, nieraz sa licytacje i dają np. po 450kk za czarną karte -.-"

Opublikowano

cr7 w fifa world 1,5 mln  kurde to jakies ponad 10 banow xD

masz ograniczenie co do wygranych mistrzostwa 1 ligi do 3 razy potem nie dostaniesz coinsow :(i czekasz na reset i nastepny dzien znowu jedziesz :D

Opublikowano

nie ma zadnych ograniczeń i nie wiem kto ci takich kitów powciskał ... Przeciez taki ronaldo kosztuje ponad milion to trudno by było go kupic z ograniczeniem 150 k .... Weź najpierw sie zastanoe w pozniej pisz posty, nieraz sa licytacje i dają np. po 450kk za czarną karte -.-"

Ja nie wiem czy doczytałeś do końca, ale myślę, że na końcu jasno podkreślone jest, że chodzi o LIMIT COINSOW NA DZIEŃ... 

Także jeśli nie przeczytałeś do końca lub napisałem nie zrozumiale to PRZEPRASZAM. Ja po przeczytaniu początku sam bym nie wiedział o co chodzi... 

Nie czytałem tego co napisałem, no ale jak ktoś tak, jak kolega "piotrx7" przeczytał do końca - tak mi się wydaje, bo mi wytłumaczył, że 3 razy 1 ligę mogę, a później coinsów nie dostane... 

Także "Debiutant II"  na "Weź najpierw sie zastanoe w pozniej pisz posty" myślę, że śmiało mogę odpowiedzieć - Weź najpierw czytaj do końca, a potem pomagaj użytkownikom. 

Bez spiny... 

Dziękuje za pomoc. ;-)

Opublikowano

Nie ma dziennego limitu coinsów idioto... ja wczoraj se na trainerze 400k zarobilem w 4 godziny...

A ja Miłosz, miło mi;-)

Kolejny geniusz, który opuszczał szkołę(tak myślę) bo (za przeproszeniem) kur*a jego mać.. 

Pytałem czy jest limit dzienny... 

Jestem nowy w tej grze i nie wiem, także geniusze, ogar... 

I piotrx7 już mi wszystko wyjaśnił, więc przystopuj i nie przedstawiaj mi się, bo nie chcę Cię poznawać...

Opublikowano

Nie ma limitów dziennych, Są jedynie limity w lidze, nie będziesz dostawać coinsów jak za dużo dziennie zrobisz.

Opublikowano

Nie ma żadnego limitu. Otrzymanie bana zależy od liczby otrzymanych zgłoszeń.

Jedyny limit, to taki, że po rozegraniu kilkunastu sezonów dostaje się już po 0 monet.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...