Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kpiny ze strony żałosnego riotu 2 razy ograniczenie czatu w 4 dni

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.4 dni temu dostałem ograniczenie na czat na 20 meczy odrobiłem to dziś.Przez ten czas nie dostałem żadnego raportu.Gdy już odrobiłem wylogowałem się i zalogowałem po czym znowu wylogowałem i zalogowałem i patrzę ograniczenie czatu na 25 meczy.Piszę ponieważ nie wiem czy to może być pomyłka czy bolesna prawda ? Jeszcze do nich nie pisałem ale przed napisaniem chciałem zapytać się was ponieważ riot i tak będzie odpisywał całe wieki ...

Opublikowano

ehhhhh ... a mam pytanie gdzie sprawdzić za co się dokładnie dostało ? bo na emaila nic mi nie przychodzi nie idzie się naprawdę od tego gówna jakoś odwołać ? dodam że jak się tam wylogowywałem to wbiłem wtedy na inne konto na lolu to może przez to ?

Opublikowano

Skąd wiesz, że nie dostałeś żadnego reporta? Trybunał jak wiem na razie nie działa, a bany na czat przydzielane są z automatu za parę reportów, więc na 100% dostałe jakieś nawet niesłuszne reporty. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

wiem dlatego że gdy ktoś mi daje report to mi się wyświetla a skoro powiedziałeś niesłuszne w takim razie nie mogę się odwołać ?

Opublikowano

No te bany z automaty są coraz gorsze, za niedługo jak mi dadzą 1k ban gier na czat chyba odejdę z ligi legend. Bo w ogóle nie flejmie, ale jak już flejmie to jakieś gówno w teamie mam, co flame nie pogorszy gry tego człowieka, bo kur*wa już nie można słabiej grać xD

Opublikowano

heheh dokładnie ja zrobiłem nowe konto to tam się dopiero dzieje takie nooby ...

a pytanie idzie perma dostać ? albo bana na kilka dni za takie darmowe ograniczenia ? :D

Opublikowano

Mam to samo, miałem 25 gier z ograniczeniem czatu, wyzerowałem i dostałem na kolejne 100 gier -_-

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Jeśli nie pisałeś nic obraźliwego na czacie, pisz do nich śmiało.

Ja osobiście też dostaję ostatnio ciągle bany na czat i pomimo tego, że je odrabiam a w tym czasie nic nie piszę, to dostaję znów.

Jeśli rzeczywiście byłeś ok, to oni i tak sobie sprawdzą, czy ewentualne raporty dostałeś słusznie.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Również miałam restrict na 20 gier, potem przychodziły mi jakieś durne powiadomienia z informacją "we know everyone had bad days, but please be sportsmanlike" czy coś w tym rodzaju, a od czasu tego zastrzeżenia miałam wyłączony czat i nie pisałam absolutnie nic.

eh.

_lol_signature_series__justicar_syndra_b
EU Nordic&East

Midlaner/Marksman
Actually got a little break

Opublikowano

przenies sie na turcje, nie dosc ze chat restriction sie skasowalo to jeszcze nie ma po kazdej grze warninga za niewlasciwe zachowanie jak to bylo na euw/eune od rage kidow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...