Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z patchowaniem

NMA

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam. Już od jakiegoś czasu mam problem z S4 League. Gdy włączam ikonę S4 League z pulpitu za pierwszym razem od włączenia komputera włącza się patcher lecz ładuje się do 99% w Step 1/4.  :(  Próbowałem też odinstalować i zainstalować od nowa grę, lecz bez skutku. Czytałem też na jakiejś stronie, że trzeba odinstalować IE (Internet Explorer). Odinstalowałem ale bez skutku. Raz wyskoczyło mi przy patchowaniu "Extract file not found".

Proszę o pomoc. Z góry dzięki. :) 

P.S Jedyne procesy które mam włączone to Norton Internet Security oraz Steam. :(  :(  :(  :(  :(  :(  :( 

2zs64qb.png

Uczeń
Opublikowano

Nie.

Kiedy patchujesz grę masz wyłączoną zaporę systemową i antywirusa wyłączone ? 

Nie nic nie wyłączam.

2zs64qb.png

Uczeń
Opublikowano

To spróbuj wyłączyć antywirusa, może on coś blokuje.

Nadal, nic. Ale teraz załadowało się do 100% i nic się nie działo.

2zs64qb.png

Opublikowano

A ile czekałeś na reakcje? bo miałem ten sam problem lecz po 10 minutach wreszcie ruszyło normalnie, poczekaj nieco dłużej i może ci pójdzie.

Uczeń
Opublikowano

A ile czekałeś na reakcje? bo miałem ten sam problem lecz po 10 minutach wreszcie ruszyło normalnie, poczekaj nieco dłużej i może ci pójdzie.

Tym razem zainstalowało się do 99% w Stepie 9/11 w pliku 1207D.cab , a dalej nic. Poczekam jeszcze troche i może pójdźie w końcu. Edit : Nic się nie stało nie wiem co mam zrobić.

2zs64qb.png

Opublikowano

Jeszcze znalazłem taki sposób żebyś odinstalował i zainstalował ponownie na innym dysku, czyli jak masz na D to teraz na C podobno to pomogło innym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...