Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie na tym kompie, co pozmieniać?

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym nagrywać jakieś filmiki np. z counter strike, metina2, combat arms oraz innych klasycznych gier, a mam takiego kompa:

Procesor: AMD Athlon II X2 250 3.00 GHz

Ram: 4 GB

Grafika: GeForce GT 520

Płyta Główna: Nie mogę sprawdzić

Dysk: 30GB + 150 GB

System: Win 7 64 bit

Co by pasowało zmienić? Mam z 700 zł na modernizację kompa :D

Opublikowano

Te gry co napisałeś możesz spokojnie teraz nagrywać bez żadnego problemu. Jeżeli byś jednak chciał go zmodernizować no to standardowo Zasilacz/CPU/GPU.

Opublikowano

Te gry co napisałeś możesz spokojnie teraz nagrywać bez żadnego problemu. Jeżeli byś jednak chciał go zmodernizować no to standardowo Zasilacz/CPU/GPU.

no trochę się komp przycina na tych grach jak nagrywam. A i czym nagrywać najlepiej? jakim programem by jak najmniej muliło?

Opublikowano

Z mojego doświadczenia najlepiej Fraps'em, bo Action'em (program który wszyscy chwalą) klatki mi przeskakiwały na nagraniu. Te gry co napisałeś wyżej nie mogą ci przycinać na nagraniu, ile fps'ów masz podczas nagrywania ?

Opublikowano

Z mojego doświadczenia najlepiej Fraps'em, bo Action'em (program który wszyscy chwalą) klatki mi przeskakiwały na nagraniu. Te gry co napisałeś wyżej nie mogą ci przycinać na nagraniu, ile fps'ów masz podczas nagrywania ?

ze 60 jest fpsów na ca, na metinie też gdzieś tyle.

Opublikowano

Spróbuj nagywać:

-Camtasia Studio

Jeśli podczas nagrywania masz jakieś lagi,ściny obniż grafike w grze powinno pomóc i podczas nagrywania wyłącz zbędne programy.

Powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...