Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja do klanu MPCforumfans-PL

Verten123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapraszam do nowo założonego klanu w Soldier Front 2. Klan został założony wczoraj i liczy sobie jak na razie 2 członków, czyli ja[Aimer] oraz Umarły[--(HATE)--]. Jeszcze dziś postawię serwer w ts3, wkrótce zostanie zakupione logo klanu. Dla graczy polecam Hotspot Shield, bo inaczej nie wejdziecie do gry. Szukamy ludzi doświadczonych, obytych z grą SKILL albo Soldier Front 2. Wymagamy wbicia kd na co najmniej jak na razie 0.8kd(ja mam 1,5kd). Level szybko się wbija, Umarły w 2 tygodnie wbił 41lvl. Jest sporo fajnych eventów i ZUPEŁNY BRAK cheaterów. Ahh, i najważniejsze, wiek powyżej 13 roku życia :D. Graczom na gg mogę dać sposób na grę(TOR, albo coś innego :D), który zagwarantuje im max 120ms pingu. 

Zapraszam do klanu :D

PS Dowiedziałem się, że istnieją jeszcze 2 polskie klany, ale oni rekrutują tylko graczy z USA mówiący po polsku.

GG: 50967914

Opublikowano

Zaraz złożę podanie do klanu nick: Art2

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...