Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medyk czy Zwiadowca?

Kurczaczek007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ofc, że medyk. Ma apteczki i wgl. Za tyle funds to musisz poczekać na promocje, np. Rpk czy mg36 lub dowolna broń. Tylko jakie masz dodatki?

Opublikowano

jakie dodatki?

Do broni zapewne. Ja polecam Recona. Jak dobrze przykampisz wyciągniesz 10x więcej pkt niż medykiem 

9368_gold.png

Opublikowano

to nie mam dodatków

a jaki " stroj " polecacie do snajpera z tych gotowych?

Bez dodatków nic nie zrobisz.

Opublikowano

kolejne pytanie x czy y. Każdy poleci co innego bo każdy lubi co innego. Ja sam proponuje ci stworzyć inne konto pograć obiema klasami chwile i wtedy ocenić czym ci się lepiej grało. Za fundsy czekaj w promocjach na dobrą broń i kup ją l4e. Zaglądaj na forum może jakieś kody się pojawią czy coś i za to kup jakieś dodatki do broni. Ważne nie kupuj łachów jak nie masz dobrego eq bo ubranie nic ci nie daje  a dodatki i broń owszem 

b6b78815.png

Opublikowano

to nie mam dodatków

a jaki " stroj " polecacie do snajpera z tych gotowych?

Nie pakuj kasy w strój póki  nie masz porządniej broni i dodatków, strój daje tylko wygląd a bez tych dwóch rzeczy co Ci po tym że będziesz fajnie wyglądał jak staty będą wyglądały nie tak fajnie.

Dysponujesz mała ilością funds więc staraj się kupować w "daily deals". Tam masz bronie po promocji dość sporej.

Opublikowano

Te dodatki to gdzie kupić? ( wiem jestem trochę nieogarnięty ) . ;)

W menu broni gdzieś to było. Wejdź w ekwipunek i tam jak jest ikonka broni to chyba jest jakiś guzik. Nie pamiętam bo ostatnio w bfp4f grałem 2/3 lata temu.

Opublikowano

Lufa precyzyjna, magazynki viper, kolba taktyczna , luneta range ace jeżeli uzbierasz już odpowiednią kwotę to możesz kupić razem z bronią w pakiecie jest taniej.

Opublikowano

W menu broni gdzieś to było. Wejdź w ekwipunek i tam jak jest ikonka broni to chyba jest jakiś guzik. Nie pamiętam bo ostatnio w bfp4f grałem 2/3 lata temu.

Chyba Cię głowa boli.

Kup pakiet Jtiger01 oraz pakiet z lufą precyzyjną. To ci wystarczy do komfortowego grania. W pakiecie Jtiger jest L96.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...