Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś cheat?

DastiaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj w trakcie gry miałem dziwną sytuacje. Gram na Euw więc drophacki nie sa popularne. Za każdym razem gdy przychodziłem na linie wywalalo mi z gry "aattempting to reconnect" i za chwile mnie wracalo spowrotem i tak w kolko. Przez cały czas miałem neta więc to jest jakiś drophack czy może cos innego? Tylko mnie wywalało, grałem duo więc cały czas mogłem rozmawiać. Dziękuje za awszystkie odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak "drophack" ... 

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

To może ja poczekam aż się odezwie ktoś kto się na tym ZNA i prosiłbym o nie udzielanie się osób które nabijają sobie posty, dziękuje.

Opublikowano

To może ja poczekam aż się odezwie ktoś kto się na tym ZNA i prosiłbym o nie udzielanie się osób które nabijają sobie posty, dziękuje.

musiales gubic pakiety czy cos

drophack nie wywala jednego gracza djud (albo inny mieli poblokowane porty od dh procz ciebie idk)

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

Jezeli wywalilo i twojego kolege z duo to albo byl to drop hack albo problemy riotu niestety nie jestesmy zdolni aby to stwierdzic sprawdz czy zabralo ci LP czy ta gra jest w histori :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...